https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

5. Spust po Mlinarski poti

Kdaj: Nedelja, 10.08.2014 ob 14:00

Kje: Krog, Krog pri brodu-Ižakovci, Otok ljubezni

KONTAKT

Društvo čolnarjev Dokležovje
Dokležovje, Glavna ul. 18
9231 Beltinci
Slovenija

e-mail: murski.colnar@gmail.com

GSM: +386 40 292 409

GSM: +386 41 343 623

Že peto leto se bomo spustili po Muri od Kroga do Ižakovec, kjer bodo potekali tradicionalni Bujraški dnevi in tako obeležili naš 4. spust "po mlinarski poti". Spust organiziramo v spomin na  nekaj manj kot 94 mlinom, ki so nekdaj mleli na Muri, z obiskom pa počastimo tudi še edinega mlinarja na reki Muri v Mirča Babiča. Po Muri se spustimo tudi s tradicionalnimi murskimi ladjami, ki so nekdaj plule njej, zdaj pa jih najdemo le še redko kje na slovenskem delu Mure. Naša želja je, da jih spet vrnemo na reko, kjer bi poleg njih lahko lebdela tudi duša!

Start spusta je v Krogu pri brodu ob 14h, zaključek pa ob cca. 15:30h v Ižakovcih na otoku ljubezni! Info. in prijave nam pošljite na mail. Vabljeni na Mujro........

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.