https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Srečanje Združenja borcev za vrednote NOB – KO Tišina v Gradišču

Gradišče, 21.07.2014 ob 8:00  

V nedeljo so se ob Ribiškem domu v Gradišču zbrali člani Združenja borcev za vrednote NOB – Krajevna organizacija Tišina.


Združenje borcev za vrednote NOB – Krajevna organizacija Tišina je v nedeljo organizirala pri Ribiškem domu v Gradišču srečanje članov in tudi simpatizerjev iz drugih krajev.  Kot je povedal predsednik Ludvik Törnar so se pogovorili o nadaljnjih aktivnostih. Na podobnih druženjih se dobivajo okrog desetkrat letno. Vsako leto poteka proslava pri spomeniku v Murskih Črncih in sicer 31. marca ter na dan spomina na mrtve. Pripravljajo pa se že tudi na okroglo obletnico združenja, naslednje leto bodo namreč praznovali 70. let. Trenutno šteje KO Tišina okrog 70 članov. V NOB je sodelovalo le 6 članov, ostalo pa so le simpatizerji.  Namen prireditve je veselo druženje.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2014 ob 8:49 Karči gost

      To s pravi borci za zapravljanje denarja. Eden od "borcev" (ne Tišina, tu ne poznam) mi je razlagal, da dobijo deanr od vseh pomurskih občin, organizirajo letno 3x izlet, raznorazne ugodnosti, ... 6 jih sodelovalo v vojni. Takrat so bili stari mogoče že 7 ali 8 let, ostali rojeni po 1945, .... Takšnih ugodnosti naša država nikakor ne sme ve podpirati. Ko pa se bomo spet začeli kopati v denarju pa ni problema. Lahko z Euroti začnemo kuriti.

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.07.2014 ob 9:49 gost

      svašta, koliko još vi slovenci imate partizana..

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.07.2014 ob 11:00 borec gost

      SRČEK je tudi borec? Verjetno tan ge se pije pa gej šenki!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2014 ob 12:14 občanka gost

        Ja res je tudi borec ,predvsem za sebe ,ko je v bližini denar. To se vidi po zadnjih volitvah, stranka razpadla ,pa se on znajde na listi in se pojavi kot dobrobit za občane, farsa za njega . KOt se čuje ga spet zanima funkcija podžupana, ja mogoče pa spet rabi komu zagotoviti delov. mesto v ubč. upravi

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.07.2014 ob 12:01 Charlie gost

      To je socialna organizacija. Če malo zavrtiš predvolilne obljube, to podpirajo praktično vse stranke. Sicer so tudi za stabilizacijo gospodarstva. Ni jim samo jasno, kako bi to lahko napravili.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.07.2014 ob 12:19 partizan gost

      še dobro ka to obstaja pa naj samo še dugo dale obstaja. ka vačik do deca pomali mislili ka so v drugi svetovni vojni zmagali belogardisti keri so se borili na strani zaveznikov. tak bar eni zaj ščejo ka do se to v šouli tak fčilij, pa tudi vačik bi se naj zgodovina na nouvo zaj po komandi slovenske domobranske stranke pa cerkve na takšen način interpretejrala. ali še dobro ka nas večina zna kak je bilou. smrt fažizmu - svoboda narodu!

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.07.2014 ob 14:55 Charleone gost

      Nekaterim je povsem samumevno, da ustanovijo npr. klub simpatizerjev Kuhar Štefan - Bojana, Alija Kardoša, Štefan Kovač - Marka, Boško Buhe, ... in to bobnajo po vseh vratih in "prosijo" za neko podporo. Če pa je kdo proti, pomeni, da so proti osvoboditvi, proti Sloveniji, proti ... In kot je videti iz tega članka, je 6 ljudi toliko starih, da so bili takrat na svetu, ostali pa ne. Naj naštejejo, kaj so je teh 6 delalo med vojno? Pojedli pismi, ki so ga nesli od župnika k učitelju. Pravljice, ki jih bodo plačevali naši zanamci. Pa kako jih ni sram iti troši tak denar?

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.07.2014 ob 16:57 marko gost

      TAKO JE ! TISTI , KI SO SE TAKRAT BORILI , SO ŽE ZDAVNAJ POD ZEMLJO . Tile priskledniki, pa samo obujajo spomine na svoje predhodnike , kajti takrat so mogoče nekaterim bili v povojih , drugi pa v semenski vrečki svoji staršev . Tako je bilo , da so po končani bitki vsi heroji , ampak v zemlji ne paq na zemlji !?

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.07.2014 ob 18:48 gostja tovarišica gost

      Sem ponosna članica in podpornica združenja, ki ohranja vrednote NOB, tovarištva, solidarnosti in predvsem miru. Komentatorjem, ki tako neodgovorno omalovažujete to združenje predlagam, da osvetlijo poznavanje zgodovine in razmislijo o svojem odnosu do ljudi, ki so se borili za svobodo in mir. Žalostno, da vas to moti in da vas motijo ljudje, ki znajo in zmorejo to negovati in spoštovati.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.07.2014 ob 22:11 Charleone gost

      Pravilno, da cenite. To cenim tudi sam. Taka društva imajo PREdobre vire financiranja. To pa ne cenim.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.07.2014 ob 8:28 kruho-borec gost

      tovarišico razumem in tudi podpiram. Žal o tistih, ki so se res borili, vemo bolj malo. Zgodbe in "resnico" o tem so pisali predvsem taki, katerih takrat sploh ni bilo zraven. Me pa res zanima, če bi bilo toliko simpatizerjev, če ne bi bilo raznih poceni izletov, piknikov, srečanj.....tega pa ne podpiram!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      22.07.2014 ob 9:08 gost

      Če ne bi bilo Rusov, Američanov, Angležev, bi še Prekmurci izda vogrski gučali..ta ka najte nekše partizane motati..sploj pa v Prekmurji..

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      22.07.2014 ob 12:35 lala gost

      in ge je več slik?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.