https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Jubilejni memorial Daniela Kreslina na Dolnji Bistrici

Dolnja Bistrica, 21.07.2014 ob 11:00  

Minulo soboto je PGD Dolnja Bistrica pred Vaško – gasilskim domom priredilo že 20. Tradicionalno meddruštveno tekmovanje članov, članic in veteranov - Memorial Daniela Kreslina. Po končanem programu pa je sledila zabava z Weekend Bend.


Sodelujoča gasilska društva so lahko tekmovala v sledečih disciplinah: vaja z motorno brizgalno po pravilih CTIF suha izvedba za člane in članice,  met torbice v začrtan krog (4 tekmovalci), mokra vaja z ročno brizgalno ter metanje torbice za veterane, metanje torbice za veterane. Za ekipe, ki niso imele zadostnega števila članov, pa je bilo na voljo tekmovanje v spajanju sesalnega voda (6 tekmovalcev) po CTIF pravilih.

Pri članih so zmago slavili PGD Slovenja vas, pri članicah PGD Bodonci, pri veteranih PGD Dolnja Bistrica, pri sesalnem vodu člani PGD Korovci ter članice PGD Žižki. Prve tri ekipe pri članih in članicah ter veteranih so prejele pokal, najboljša ekipa pri članih in članicah je prejela še prehodni pokal, ostale ekipe pa so prejele priznanje za sodelovanje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.07.2014 ob 16:17 krofaš gost

      Kak so se naganjali kak da bike vö štale človik pistij .

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.07.2014 ob 16:48 podurkač gost

      TIJ NIMAK ! Krofašje su bilij pa boudu spodobni lidji ! Što pa je tebi napravu , ka si tak nevaspijtani ??? Bouga mama . Prli se drgouč najrajši za prst vjej , kak pa napijšeš takšu norust .Ge pa je te bil Jarčekuv Tunč , ka san ga nikdi nej vidu? Med ženskami pa same dobre KEFE !

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.07.2014 ob 22:01 hahahahahaha gost

      hahahahahahahahahah med ženskami pa same dobre kefe hahahahahahahahahahahahahahahaha, tudi slepi so spregledali

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.07.2014 ob 9:16 gost

      gost hahahah v ogledalo se pogledni hahahahhahaha

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.