https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nogometašice Teleing Pomurja osvojili tretje mesto na turnirju v Budimpešti

23.7.2014  

Ekipa ŽNK Teleing Pomurje Beltinci je minuli vikend igrala na izredno močnem turnirju v Budimpešti. Po zmagi in porazu v predtekmovanju, so v nedeljo v malem finalu premagale avstrijske prvakije Neulengbach in osvojili tretje mesto.

V petek so se Pomurke pomerile najprej s podprvakinjami Avstrije St. Pölten Spratzern in po povprečni predstavi izgubile s 4:3, strelke za naše so bile Mateja Zver, Tjaša Tibaut in Tanja Vrabel, tekmo proti madžarski Astri pa so dobile s 3:2 un se tako uvrstile v malo finale. V polno so zadele Špeka Kolbl, Špela Rozmarič in Staša Špur.

Naše prvakinje so v nedeljo premagale avstrijske prvakinje Neulengbach, sicer 10. uvrščeno ekipo na UEFA rang listi. Že po prvem polčasu so vodile z zadetkom Tanje Vrabel, z dobro igro pa so nadaljevale tudi v drugem polčasu, kar se je obrestovalo z drugim zadetkom, ki ga je dosegla za končnih 2:0 Mateje Zver.

V beltinskem klubu se zavedajo, da so to bile samo prijateljske tekme, toda pred odhodom na ta turnir, verjetno ni bilo nikogar, ki bi pričakoval tako odlične rezultate. Ob tekmah so si nogometašice ogledale tudi madžarsko prestolnico Budimpešte in se sodeč po fotografijah imele lepo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.07.2014 ob 15:41 Gusti DOMINKO gost

      MATEJA Zver igra tako dobro zato , ker se hrani z domačo hrano ! Oče je dober mesar in domače klobase ji gotovo dobro pomagajo !? Tak naprej !

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.07.2014 ob 13:01 gost

      pa dikline še trenirajo dobro

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.