https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: To so najlepša slovenska dekleta v bikiniju za leto 2014

Ljubljana, 24.07.2014 ob 8:30  

V petek je v Ljubljani na Mestni plaži Laguna potekal polfinalni izbor Miss bikini Slovenije 2014. Dekleta so se sedemčlanski žiriji predstavile v štirih izhodih, v finale pa se je uvrstilo dvanajst bikink.

Žirija je ocenjevala, skladnost postave, simpatičnost, hojo, nasmešek in sproščenost. Žirijo so prepričale naslednje finalistke MISS BIKINI SLOVENIJE 2014: 

Violeta Kusturić, Daša Bezjak, Eva Plesnik, Eva Globokar, Kim Peternel, Lara Štule, Tamara Rajšp, Noemi Jugovac, Ingrid Fajdiga, Alma Pijuković, Medina Avdagić in Žana Posavec.

Žirijo so sestavljali fotograf Dejan Nikolič, direktorica Mestne plaže Laguna Gaja Kobav, modni trgovec Aljaž Česnik, podjetnica in manekenka Amela Zekovič, vizažistka in vodja lepotnega studia Bodi Wizzard Darja Marolt, model in manekenka Vanja Fideršek in model ter pomočnica Miss Bikini Slovenije Nataša Bilbija. Bikinke so nosile kopalke Hit Moda, ter kavbojke znamke PUPPA, ter poletne oblekice Kuponkota.

Foto: mediaspeed.net

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.