https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Kje se skriva Robert Časar?

23.07.2014 ob 14:00  

Že od 20. marca, ko je bila razpisana mednarodna tiralica za nekdanjim predsednikom uprave Luke Koper Robertom Časarjem, ni niti sledu. Med drugim tudi zato, ker policija ne sme uporabiti prikritih preiskovalnih sredstev.


Pogosto je slišati govorice, kje bi se pobegli Robert Časar lahko skrival oziroma da bi ga lahko našli, če bi le sledili sorodnikom ali vsaj soprogi. A na policiji pravijo, da imajo velike težave v primerih, ko gre za iskanje obsojenih oseb, ki niso več udeležene v kazenskih postopkih. Pri iskanju obsojenega se morajo zanašati zgolj na klasično zbiranje obvestil in na sodelovanje s tujimi varnostnimi organi, saj nimajo možnosti uporabe prikritih preiskovalnih sredstev, so zapisali na RTV SLO, saj predpisi v primeru tiralic ne določajo posebnih pooblastil policije ali odredb pravosodnih organov, na podlagi katerih bi bila zoper take osebe mogoča kakršna koli preiskovalna dejanja.

Tako se je policija pri iskanju Časarja povezala z varnostnimi organi; Interpolom in Europolom. Dosojena kazen, pet let in devet mesecev zapora, bo po dvajsetih letih zastarala.

Vir: rtvslo.si

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.07.2014 ob 14:32 smrkci gost

      Doma in ga policija varuje,kot vse tajkune.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.07.2014 ob 15:37 faflek gost

      Prav ma !!! Ka ga maju iskati , vej pa je nikoga nej bujo !? Če bi pa pravično delali na sodstvu , te bi pa mogli pol države , če ešče nej več spozaprejti !! Tij gos. Časar , pa samo užijvaj !

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.07.2014 ob 17:18 zetor gost

      Da se ga ulovi dupla kazen takse bi mogla bite kazen....za tiste ka pobegnejo.....lopove......jansove....

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.07.2014 ob 17:57 rex gost

      zetor.......... tij si se ge zdravo ?izgleda pre malo

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.07.2014 ob 21:59 ZOMBI gost

      JANSA JE MALI BOG SMO DANES MOLILI ZANJ CASAR PA TUD SAJ SI JE VZEL SAMO TOLKO DENARJA KOLKO JE RABO ON IN MALI BOG JANSA.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.07.2014 ob 22:21 pfg gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.07.2014 ob 6:44 časko gost

      Baugi srmak zdaj ga iščejo pa verjetno nema za jesti kak oviva dva planinca tan na Kitajskon pitajte odvetnike in sodnike pa van povejo ge je kama so ga napotili??? Nan pa še ena čunta za glodati CIGANI PROKLETI ka jih je nej sran?Eno mešo za pogrešanoga bi lejko dali RODE

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.07.2014 ob 6:57 felix gost

      Zakaj nas imate za norce da v 21 stoletju pri vsej tehniki in tehnologiji ko se vidi vsak korak slehernega prebivalca policija ne sme uporabljati teh sredstev zakaj nam prodajate laži v čigavem interesu saj nismo bedaki ,da nam prodajate take informacije Vsak državljan ve kako se uporabljajo sredstva za sledenje in prisluškovanje le če je interes vendar ga pri omenjenem gospodu ni s strani sodstva in politike amen!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.07.2014 ob 18:58 gost

      m....o

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.07.2014 ob 11:33 Stewen gost

      OIDIJ - Oidij, peronospora in druge bolezni napadajo vinsko trto. To dobro ve tudi Robert Časar, pa se mi zdi, da je ravno včeraj šprical svoj vinograd v Lendavskih goricah - nedaleč od mojih. Seveda človek pri špricanju (kateremkoli že) ni oblečen svetešnje - s kravato. Čez teden dni bo spet šprical, ker se oidij širi in širi. Se vidimo!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.