https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Mura v Srbiji zaprosila za državno pomoč

25.07.2014 ob 9:00  

Vodstvo podjetja AHA Mura Prvi maj iz Srbije, župan občine Pirot, kjer se nahaja proizvodnja podjetja, in sindikalisti so srbskega premierja Aleksandra Vučića ter ministra za gospodarstvo Dušana Vujovića prosili za takojšnjo pomoč pri reševanju tamkajšnje Murine tovarne.


V pismu so zapisali, da naj vlada prevzame stoodstotno lastništvo družbe in pomaga ohraniti 1.300 delovnih mest v Pirotu. Omenjenima politikoma v pismu predlagajo tudi, da naj stopijo v stik s stečajnim upraviteljem iz Slovenije. Na tak način želijo omogočiti nadalnje poslovanje Mure, sklepanje novih poslov in nadaljevanje proizvodnje za družbo Hugo Boss.

Kot je pred dnevi dejal stečajni upravitelj Stevo Radovanović, so delovna mesta v Murski Soboti odvisna prav od usode Prvega Maja in največjega Murinega partnerja Huga Bossa, ki naročila v Murski Soboti pogojuje z delom v Srbiji, poročajo Finance.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.07.2014 ob 12:11 SLAMICA gost

      Zdaj de Muro reseval Pirot ma kamo smo prisli gnes v Pomurju. Ja Srbi so dobri ljudje in nam bodo pomagali resiti nasa delovna mesta. Vsake slamice se je treba prijeti samo, da bodo ljudje imeli delo in place.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.07.2014 ob 14:27 ms gost

      Ge pa te teta Mojca ?Še itak išče po svejti partnere in Murine odrešitelje

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.07.2014 ob 17:19 TARZAN gost

      Ja bogme ta Kuzla Lukancicka se je zgibila v brdaj v PIROTI HE HE zatou je gran vdaro v Soboti no zdaj jo je baje ZUPAN najso in zdaj bo komaj Srbska vlada resevala MUR SOBOTO.HE HE tej strokovnjakibso pa ze odisli v Petrovce k svojmu ATEKU HE HE edino stari MILIC ne no to so pa ekstra struckuji kot je SLAVICA,MILIC PA NADA HE HE TO JE ELITA ZA GNOJ NAKAPAT.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.07.2014 ob 18:24 TARZAN gost

      He he pa se je prvi majmun javo z Srbske đungle rejsan tij si se tudi negdi zgujbo srmaček.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.07.2014 ob 10:50 Stewen gost

      KJE PA SMO? - Zgoraj podpisani: veste, da to, kar pišete v "komentarjih", beremo po celem svetu. Uporabljate psovke kot so jih izrekali Romi na nedavnem pretepu v Industrijski ulici v MS. Vem, človek se včasih razjezi - tudi sam se - injnehote pade kletvica, Pri pisanju pa ne gre tako hitro: razmišljaš, kaj boš napisal. Torej...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.07.2014 ob 11:19 pravičnež gost

      Lukančička je Bossa preselila v Srbijo, kaj vam ni jasno. Kaj sploh še omenjate teh nekaj delovnih mest, ki bi naj ostali v MS, pa da Boss pogojuje svoj obstoj v MS z obstojem Pirota. Glavnina je zdaj tam. Nam so ostale le še drobtinice, ni vredno naslovnic v časopisih, ko stečajni nekaj o tem bluzi. To žensko pa bi bilo treba pred sodišče. Boss je dolgo vztrajal pri nas, njej pa je končno uspelo, da ga je spakirala drugam. Da se bo vrnil je le še iluzija, ima tam prepoceni delovno silo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.07.2014 ob 11:44 goost gost

      rezultati varuhinje - čista nula - razen , da je bila na izletu v prekmurju - opravičeno pričakujem-mo , da takoj ukrepa - za kar ima vse podatke - v kolikor ne pa njen urad zaradi varčevanja ukiniti .

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.07.2014 ob 13:47 BIVŠI DELAVEC gost

      JEBO vas MURA paTOTI BOSS,VSE gre v počasen PROPAD,zaradi tote NIČVREDNE čudaške LUKANČIČKE,IN DRUGIH njenih CUZEKOV.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.07.2014 ob 2:29 lajči gost

      hehehe ,kje je teta haha vprašajte sindikat in delavski svet ki so vas za nos vlekl ,zdaj pa nič-vredneži se mangupiraju po proizvodnji-haha .Najdite si delo in lenuhe in cinkaše pustite naj se med sabo j...j. haha

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.