https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

VIDEO: Na avtocesti ustavila pri predoru in šla seksat

26.07.2014 ob 14:40  

Darsove nadzorne kamerame so v preteklosti zabeležile že številne prekrške na slovenskih avtocestah in predorih, pred dnevi pa se je zbirka le še dopolnila.


Na avtocesti proti Ljubljani je slovenski par ustavil na ploščadi pred predorom in se za nekaj minut odpravila za strojnico. Darsovi nadzorniki so posneli ustavitev avtomobila in izstop moškega in ženske, ob prihodu nazaj pa je ženska tangice imela namesto na sebi kar na prstih in jih zmagoslavno vrtela, verjetno od sreče.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.07.2014 ob 16:25 gost gost

      Se vidi ka je blondinka!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.07.2014 ob 17:10 gost

      haha... 2 minuti... haha

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.07.2014 ob 17:30 gost gost

      Mater jo je srbela on je pa kot pesek 1 minuto he he he.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.07.2014 ob 23:32 REALIST gost

      Joj kak ste usi zdaj tukaj PAMETNI,saj sami niste nič kaj drugačni,ali pa še bolj trdi,saj pri tem gre bolj za ORALNI seks,a še niste tega poiskušali.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.07.2014 ob 8:22 gost

      cudno da se niso pokazali cele registerske tablice. naj rajsi dasorvci pokazejo njihove posnetke kak gradijo avto ceste in lupijo narod z cestninami

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.