https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Mambo Kingsi segrevali ozračje na Ropoči

Ropoča, 27.07.2014 ob 11:45  

V soboto je na Ropoči potekalo prvo nočno gasilsko tekmovanje. Za zabavo pa je poskrbela slovenska glasbena skupina Mambo Kings.


V soboto, 26.7.2014 je na poligonu PGD Ropoča potekalo 1. nočno gasilsko tekmovanje. Za segrevanje ozračja je poskrbela skupina Chungar band, nato pa je vajeti prevzela slovenska glasbena skupina Mambo Kings. 

 

Rezultati:

ČLANI:

1.mesto - PGD Bodonci

2.mesto - PGD Pertoča

3. mesto - PGD Sovjak

Pri članicah pa je slavila ekipa članic PGD Bodonci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.07.2014 ob 11:55 šalovčar gost

      somarge nemajo drüjga djela

      7 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.07.2014 ob 15:31 zoli gost

      ha,ha ropočarge kak gejo kak somarge

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.07.2014 ob 16:15 PEPI gost

      No vej je prav , da se ponoči kaj dogaja , te bar iz bregov doj prijdejo edni , ka vijdijo kak je da maš razsfetljavo ! Tan okrog ešče v dostij mejstaj nega ulične razsfetljave !? Tepa mladi ne ojdijo kouli vrat k diklinam !?

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.07.2014 ob 17:48 melkijad gost

      PEPI ti mrkeča mrlina prijde na goričko ti malo gezik nabrujsemo

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.07.2014 ob 23:46 andy gost

      tak je kda nemaš svojga življenja pa se moreš v tujoga vmešavate pa šinfate nika, primitivne ste eni res. Če je volja pa veselje kero druži vaščane neven ka mate neka prote tome. Tiste ka van je nej do teh stvarih pač se najdete svoje veselje, nihče nikoga v nič ne sili. Pa tuj če nemamo ulične razsvetljave povsod, neven od kdaj je tav merilo nekšo.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.07.2014 ob 13:55 lover gost

      Lepo, da milfe pridejo malo na svetlo. Se jih veliko najde, ki doma ne dobi, kot je treba. Še več takih dogodkov.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.07.2014 ob 17:40 gorička gost

      Po mojem mnenju, je to več kak super, ka so se vaščani Ropoče odločili raskerati pa probati, če de se obnesla veselica. Sama poznan ogromno ropočarov in dela je bilo ogromno s ten. Se pa tu tudi pokaže, ka zna vkup stopiti cela vejs pa napraviti dobro veselico. Ka je pa falilo na toj veselici? Muzika je bila odlična, šotor velki, mali jurček, velki jurček, kunja, pa ogromen šank. Več si nemreš niti želeti. dva dixija, tri ogromne njive kere so bilej namenjene parkirišče, odlično napravleno mesto za gasilske avtroje, razsvetljava super, še dixija sta bila osvetleniva nej kak včasik ger v nekši kmici ka sploj ne vidiš ge se nahajaš kda ideš na WC. Mrzla pijača skos, gesti tuj razno, čevapčiči, čevapčiči plus kotleti, samo kotleti, hamburgeri...pa še to njihovo ropočko pivo. Mislin ka san nej čula ene slabe rejči od pijva. fenomenalno dobro. ozvočenje odlično, plac za tekmovalni progi zadosta velki, za člane in članice do 5. mest pokali, prehodni pokal, pa še ogromno placa za normalno gibanje. Enostavno SUPER veselica. Še bokša od radovec pa bodonec, pa majo že tradicionalno pa je več naroda prišlo vkup. Ropočarge, odlični ste bili. Aja pa ka še povalin to, mala vejs, ali delo je pa saki človek v vejsi. Tu se vidi kak se trbej skup držati. Pohvalno pa upamo ka de drujgo leto dale tak. Pridemo 100 %!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.07.2014 ob 23:30 andrejas gost

        San eden od tistih ka je kriv za to ka je sam poligon pa vse bilo na nivoji, sam san bil skepticen ka mo to mi spravili skuper ali zaj pa leko samo povem kapo dol ropočari tak složni smo še pa nikdar ne bili, hvala bogi ka je se vreme zdrzalo pa hvala nasomi predsedniki ka je z nas napravo tim keri de drugo leto še baukši še so rezerve letos smo dobili potrditev ka zmoremo san komentar pove vse in lepo je to čuti ka se pa tiče plakatov pa dvomim ka je što od nas to naredo ker fan roko v ogen za dečke keri so plakate nosili, hvala vsem ki ste nas prišli obiskat upam ka ste se fajn meli se vidimo drugo leto.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.07.2014 ob 17:44 roza gost

      se strinjan z goričko! pa nej samo to, meli so še dosti vsega cuj. v kava bari ogromno žganih pijač, 2 diklini sta nosile okoli epruvetke z jegron, pridno sta odavale in odale ogromno epruvetk. srečolov je bil, dobitki so bili super, pa še ov je tan kokice pa peno delo. pa ge maš vse to na enon kupe? nigi! odlično ropočarge. gučala san z ogromno lidami, vsen se je povidlo pa komaj čakajo ka de naslednje leto spet! BRAVO!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.07.2014 ob 21:24 Goričanec gost

      Zurka odlična, nega kaj!!!Što van pa naročo ka ste vse konkurenčne plakate po cejlon goričkon doj spotrgole,somo vaše so gor ostale???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.07.2014 ob 22:06 gost

      Če...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.07.2014 ob 5:50 gost

      To je pa rejsan pod nivojon. Baje ka so še za kucanovo noč plakate raztrgale. Sto be pa sal od nas ta k van na veselico.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.08.2014 ob 10:36 lali gost

      Za vas Ropočarge , je rejsan tou bil svejtek ! Pa će se van je povidlo , te naj bo ! Vkuper držite ešče naprej !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      02.08.2014 ob 18:44 zala gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      02.08.2014 ob 19:08 zala gost

      Zagotovo nismo bili mi Ropočarge tisti ,ki bi odstranili neke plakate, pač pa kvečjemu obratno, zagotovo sta plakata , ki sem ju zalepila jaz po dveh dneh izginila, čeprav nisem prelepila nobenega aktualnega plakata. Sicer pa vsak, ki želi priti na neko prireditev, poišče podatke v različnih medijih, saj plakati več niso pomembna informacija. Pa upam, da se vidimo spet drugo leto, seveda, kdor je bil pri nas z zabavo zadovoljen. Tudi v mali vasi se z dobro voljo vaščanov da dosti in dobro narediti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.