https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Turnir v Bakovcih osvojila ekipa Robi bar iz Murske Sobote

Bakovci, 28.7.2014  

Športno društvo malega nogometa Bakovci  je organiziralo dnevno nočni turnir v malem nogometu. Na nogometnem igrišču  v Bakovcih se je tako pomerilo osem ekip in sicer AGM Lukač Krog, KMN Krog 97, Mladi upi, Machine, Robi bar, Vino Jerič Rakičan, ŠD Meteor Melinci in Mokoš bar.


Turnir je osvojila ekipa Robi bar iz Murske Sobote, ki je v finalu kar z 7:1 premagala AGM Lukač. V malem finalu pa je bil KMN Krog 97 z 6:1 boljši od ekipe Vino Jerič. Podrobnejše rezultate si lahko pogledate v spodnji priponki.

Najboljši strelec turnirja je bil igralec zmagovalne ekipe Denis Žilavec, ki je desetkrat zatresel nasprotnikovo mrežo, od tega kar petkrat v finalu. Poleg njega so igrali še Sandi Belak, Denis Karoli, Uroš Fujs, Luka Kotnik, Andrej Lotrič, Goran Baranja, Mihael Bukovec, Tomaž Pavel, Bojan Klemenčič in vratar Marko Karoli, ki je bil izbran za najboljšega vratarja na turnirju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.07.2014 ob 12:10 fotograf gost

      ka to so z kalkulatoron slikale? :D

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.07.2014 ob 12:17 4444 gost

      jok..z tejglinon od ajvara

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.07.2014 ob 0:20 gost

      Izmed tej si je eden delo reklamo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.07.2014 ob 11:24 ojjoj gost

      Tu si jih je več delalo reklamo...vsaki za svojo oštarijo. texas ka tej delajo s toga nogometa...ali se norca delajo ali pa so resan preveč že notri spadnoli (v gostinske posle nej v špricer kupice).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.