https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Nafta Petrochem objavila ponudbo za nakup čistilne naprave

30.07.2014 ob 11:00  

Nafta Petrochem je danes objavila ponudbo za nakup 100-odstotnega poslovnega deleža v industrijski čistilni napravi Petišovci z osnovnim vložkom v nominalni vrednosti 1,25 milijona evrov.


Za čistilno napravo želijo dobiti vsaj 1,5 milijona evrov, zainteresirani pa lahko svoje zavezujoče ponudbe oddajo do 5. septembra do 12. Ure na sedež družbe. Javno odpiranje ponudb bo potekalo 9. septembra ob 10. uri v Lendavi.

Zainteresirani morajo zavezujoče ponudbe na sedež družbe oddati najkasneje do 5. septembra do 12. ure, javno odpiranje ponudb pa bo potekalo 9. septembra ob 10. uri v Lendavi.

Ponudniki morajo v svojih vlogah izraziti točno ponujeno ceno, poleg tega pa predložiti poslovni načrt družbe za prihodnja tri leta, ki mora med drugim vsebovati tudi prodajni načrt, načrt investicij s terminskim načrtom in viri financiranja ter število zaposlenih v družbi v posameznem letu. Oddati morajo tudi poslovno poročilo za minula tri leta ter zahtevane bančne garancije. Priložiti morajo bonitetno plačilo ponudnika in razkriti njegovo lastništvo, poroča STA.

Nafta Lendava sicer prodaja tudi svoji hčerinski družbi Nafto Petrochem in Nafto Varovanje. S prodajo želi Nafta Lendava prestrukturirati družbo in s tem zagotoviti dolgoročno kontinuiteto poslovanja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.