https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Neurje prekinilo tekmo Pomurk proti Sarajevčankam

Beltinci, 31.7.2014  

Včeraj popoldan so nogometašice ŽNK Teleing Pomurja igrale prvo prijateljsko tekmo na domačem terenu v Beltincah, a so vremenske razmere preprečile, da bi tekmo proti moštvu iz Sarajeva tudi odigrale v celoti. 


Beltinski športni park je včeraj gostil tekmo dveh ženskih klubov, ki ju v kratkem čakajo kvalifikacije za Ligo prvakinj. Slovenske prvakinje ŽNK Teleing Pomurje so se namreč pomerile proti ŽNK SFK 2000 Sarajevo iz Bosne in Hercegovine. Domačinke so povedle v 18. minuti in sicer po kotu, ki ga je izvedla Manja Rogan, gostujoče igralke pa so nespretno posredovale in žogo spravile v lastna vrata. Na 2:0 je v 25. minuti povišala Tanja Vrabel.

Po tem zadetku so več posesti žoge imele Sarajevčanke, ker pa je čedalje bolj deževalo, sta se kluba sporazumno odločila, da drugi polčas zaradi premočenega terena ne bodo igrali.

Naslednjo pripravljalno tekmo bodo Pomurke igrale že to soboto ob 15. uri, prav tako v Beltincih, ko jim bodo nasproti stale hrvaške prvakinje ŽNK Osijek.

Pet novih moči za letošnjo sezono

Za Beltinčankami je že kar nekaj odigranih tekem in turnir v Budimpešti, na podlagi katerih se je vodstvo kluba odločilo za podpise pogodb z naslednjimi novinkami. Iz Maribora se je vrnila Andreja Gaber, doma iz Svetega Jurija na Goričkem in igra na mestu centralne branilke, ob tem pa je klub okrepil še s štirimi igralkami iz sosednje Hrvaške.

Vratarka Ivana Vrdoljak prihaja iz Splita, štoperka Valentina Stipančević prihaja iz vasi Doline v bližini Nove Gradiške, nazadnje pa je igrala za Reko, desna bočna igralka Gabrijela Grabar je iz bližnjega Medžimurja, nazadnje pa je bila članica ŽNK Trnovo, štoperka Ivana Bojčić, ki se dobro znajde tudi na drugih igralnih pozicijah, pa prihaja iz osijeka.

Vse omenjene so igrale za mlajše državne selekcije, nekatere pa so še zdaj v A reprezentanci Hrvaške.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.08.2014 ob 10:42 sem jaz gost

      se pravi.... adijo domači kader ...oz...dekline.......velika škoda

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.08.2014 ob 14:12 gost

      MURA - NAFTA - POMURJE, samo z domačimi lepo

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.