https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POM-PROFIL

Ines Nemec - zlata maturantka in bodoča vzgojiteljica iz Krajne

13.8.2014  

Ines je vedno nasmejana  in pozitivna oseba, ki se rada druži s prijatelji. Je tudi zelo radovedna, zato si v prihodnosti želi pridobiti še vrsto znanj iz različnih področij.

 


Rubrika PROFIL na Pomurec.com je na sporedu vsako drugo sredo, v njej pa predstavljamo mlade, zanimive, talentirane in prodorne Pomurke in Pomurce ...

Svoje srednješolsko izobraževanje  je končala na gimnaziji Franca Miklošiča v Ljutomeru, smer predšolska vzgoja. Kot pravi, ima iz srednješolskih klopi lepe spomine.

Najbolj ji je bilo všeč, da je v razredu prevladoval smeh in zabava. Na vprašanje, kako se je pripravljala na maturo je odgovorila: »Za vsak predmet sem si naredila izpiske in se po tistem učila. Reševala sem tudi maturitetne pole iz prejšnjih let. Zaradi mature se nisem veliko obremenjevala, saj smo se na maturo pripravljali skozi vsa štiri leta in sem zaupala v svoje znanje.

Po odpisani maturi se z rezultati ni preveč ukvarjala, saj je vedela da bo maturo dobro opravila. Tako kot ona, tudi domači niso pričakovali, da bo postala zlata maturantka. Vsi so zelo ponosni nanjo, s strani prijateljev je prijela tudi ogromno čestitk.

Zaradi svojega blestečega rezultata so ji bila vrata odprta povsod, vendar je zaradi veselja do dela z otroki izbrala Pedagoško fakulteto in enako kot v srednji šoli, smer predšolsko vzgojo. O svoji prihodnosti ne razmišlja veliko vnaprej. Za enkrat je njen cilj uspešno končati študij in diplomirati. Če bo uspešno končala študij, razmišlja tudi o nadaljevanju šolanja. O odhodu v tujino še ne razmišlja, saj bi raje ostala doma.

Na koncu dodaja: »Upam, da moj trud ne bo zaman in bo na koncu šolanja poplačan s primerno službo. » 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.