https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

Na ogled fotografije Nare Dominko David in Mirana Dominka

Lendava, 02.08.2014 ob 10:30  

Včeraj je v avli Gledališke in koncertne dvorane v Lendavi potekala otvoritev fotografske razstave Nare Dominko David in Mirana Dominka.


Gre za prvo skupno razstavo fotografij hčerke in očeta, ki je Naro tudi navdušil nad fotografiranjem ter jo spodbudil k temu skupnemu projektu.

Miran se zadnje leto ukvarja predvsem s studijsko fotografijo, Nara sicer sedemnajstletna dijakinja Srednje šole za oblikovanje v Mariboru pa je fotografirala naključne pojave ter svoje prijatelje. Nara fotografira že tri leta. Njeni občutki ob otvoritvi pa so poleg rahle nervoze ob dogodku bili veselje in sreča: »Modeli so moji prijatelji, na eni fotografiji sta tudi moja babica in dedek, sicer pa je na fotografijah tudi Maribor v trenutkih navdiha. Tudi izbor fotografij za razstavo je bil spontan.«

Nari je pri fotografiranju najbolj všeč, ko v objektiv ujame spontan trenutek, nekaj nepričakovanega, ko je prisotna vsa energija sedanjosti. Kot je še dodala Nara, je oče njen vzornik in zato ji je v veliko čast razstavljati skupaj z njim.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2014 ob 13:45 imre gost

      Dobri , usklajeni , in prefinjeni obiskovalci ! Ženske prav seksi , mislim , da me pogled ne vara !?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2014 ob 19:16 Boss gost

      In zdaj bo ze vsak ki ima dslr in ima par slik prijateljic... Rastavo? Ne me hecat!

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.08.2014 ob 19:46 Lupita gost

        Pri tebi vidim samo faušijo, nekje je treba začet in punca se trudi, noben ni začel z fotografiranjem profesionalnih modelov ipd. Namesto zaničevanja, ki ga je v Sloveniji nasploh preveč bi lahko podpiral nekoga, ki želi le dobro :)

        11 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.08.2014 ob 21:10 piki gost

      mislim da sta 2 osebi tu moel ki se ukvarjata že od začetka in nagrajujeta zadeve... nekaj je pa takih da nisi model ampak so v pomoč miranu da pokaže to.. Je pa žalostno da miram teh pravih modelov ni omenil

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.08.2014 ob 11:42 blabla gost

      Razstava je fenomenalna! Slike so čudovite, naravne in polne energije. Punca, samo tako naprej! ;)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.08.2014 ob 2:33 packa gost

      Meni te slike niso nič posebnega, ker sem videla že veliko boljšega in tudi sama veliko lepših slik sem že naredila z več pomena. Drugače pa lepo, da se ji serje v življenju in da lahko ustvarja in objavlja, nekateri nimajo te priložnosti. Upam, da tudi uspe.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.