https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: AC/DC Real Tribute Band in Megapolis na torkovem odru Pomurskega poletnega festivala

06.08.2014 ob 12:00  

Za ogrevanje na torkovem Pomurskem poletnem festivalu so poskrbeli Megapolis, nato pa so dogajanje popeljali do vrhunca AC/DC Real Tribute Band s preigravanjem znanih rokerskih pesmi.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2014 ob 12:08 fidlboy2 gost

      na ton markaston rejsan samo še deveto razredni hrvatski šund pevači pritegnejo lidij. ne ven zakoj se sploj trudite, dajte jin primitiven šund pa naj uživajo.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.08.2014 ob 13:49 gumiboy2 gost

        Že nekaj časa prebiram kometarje, katere na raznih forumih objavljate... res me ne čudi, da smo tam kjer smo, eni skriti v majhni zaprašeni sobici, ki si lahko privoščite nizkoten komentar in prikažete svojo lastno frustracijo in sovražni govor drugi namensko izizvanje prav prvih, da se naj pčutijo vsaj enkrat, ko seveda nekaj pokakanega o nekomer izrazijo, ker pač drugače se v življenju žal nimajo možnost in hvala bodu, da ne, ker si sicer bilo res hudo, podobno kot v poročilih ob 18.00. A res smo rojeni, da sosed sosedu ne privošči dostojno in v redno življenjnu, a nam je potrebno se med sabo fiz ali psih ubiti? mogoče, kakor v vojni, ko manipuliramo z ljudmi in na koncu preživijo le pozitivni, dobroželjni, saj se med sabo sami tisiti, ki so tam v majnih sabicah pred računalniki in izlivajo osebnost, pa sami ne opazijo,d av bistu opisujejo sabe sebe, ko nizkotno, osovraženo, ker drugače ne morejo svoje depresijo in srce pucajo. Torej, načelno naj živimo in pustimo živceto, koga pa briga mnenje drugih? Saj so le sodožejni in ne vredni niti tipkovnice. Polana čestitke, kometarji so kot zgoraj napisano, seveda pa sami vemo. bodi cool

        15 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.08.2014 ob 12:26 fešta gost

      No vej se pozna ka narod nema para!! Što pa ide delat pa nema časa odidti po feštaj med tednon. Za vikend bo puno neglede što de špilal. Ta ka sploj nema veze s ten če je yugo, slo, eu, usa, ... izvajelc. Tak pač je to gnesden.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2014 ob 13:23 eden gost

        lol? v bistve je odvisno što špila... ide si pogledni članek za včeraj kda je lidija bačič špilala.... boš vido ka je 3x več folka tan... oba koncerta sta bijla zašenki... telko o ton...

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.08.2014 ob 14:17 gost

      Valjda se organizatori ide ka de mel puno lidij pa de te skasejrau na pijači,ali nej? Tou ka je prazno pa je odgovoren organizator z izbiro nastopajočih. iZBERA NASTOPAJOČE PO SVOJON OKUSI NEJ PA PO OKUSI VEČINE NARODA,TAKA SEBI NAJ PRIPIJŠEJO KA JE PRAZNO!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2014 ob 17:07 eden gost

        Organizatori se vsako leto potrujdijo pa povabijo takše izvajalce ka zadovoljij vsaki okus (več ali menje)... Ne zberajo po svojon okusi. Je pa rejsan ka bi lejko meli kakšo anketo ali pa stran, ge bi folk lejko glasuval/predlagal što bi naj špilal (seveda v mejah normale). Bi se tak verjetno kaj menje hrvaških ali pa narodno zabavnih skupin prineslo (pa neman nič proti njin).

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2014 ob 17:12 eden gost

        aja... pa ka san pozabo povedati... nej je prazno zatou, ka bi organizator slabe nastopajoče zbral... ampak zatou, ker večijno folka poslujša komercialno oz. "avsenike" ali pa hrvaško muziko... takšeh ka poslujšamo rock (ali pa še kaj tršega) nas je menje :)

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.08.2014 ob 15:43 Pfg+ gost

      Bravo polana. Folk zabava vam je gratis,,,kaj bi še imeli!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.08.2014 ob 16:20 Editor gost

      Gnes de dobra fešta. Včera (v torek) je bilau čisto zanič.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2014 ob 13:26 eden gost

        fešta je dobra kak si jo san napraviš... eno smo uživali v torek... eni pač včeraj (v srejdo)... nišče ti pa ne pravi ka moreš na oboje ite ;)

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.08.2014 ob 19:38 gost

      Ja...gnes de hrvatija...oblečite si kockaste drese pa hrvaške zastave pa tulite v hrvaščini....polana itak pod hrvate spada...

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.08.2014 ob 20:39 gost

      Gumiboy...vzemi gumijasto cev pa se obesi...budalo nega ti pomoči...hrvatija marš

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.08.2014 ob 22:31 biliboy1 gost

        e nekaj časa prebiram kometarje, katere na raznih forumih objavljate... res me ne čudi, da smo tam kjer smo, eni skriti v majhni zaprašeni sobici, ki si lahko privoščite nizkoten komentar in prikažete svojo lastno frustracijo in sovražni govor drugi namensko izizvanje prav prvih, da se naj pčutijo vsaj enkrat, ko seveda nekaj pokakanega o nekomer izrazijo, ker pač drugače se v življenju žal nimajo možnost in hvala bodu, da ne, ker si sicer bilo res hudo, podobno kot v poročilih ob 18.00. A res smo rojeni, da sosed sosedu ne privošči dostojno in v redno življenjnu, a nam je potrebno se med sabo fiz ali psih ubiti? mogoče, kakor v vojni, ko manipuliramo z ljudmi in na koncu preživijo le pozitivni, dobroželjni, saj se med sabo sami tisiti, ki so tam v majnih sabicah pred računalniki in izlivajo osebnost, pa sami ne opazijo,d av bistu opisujejo sabe sebe, ko nizkotno, osovraženo, ker drugače ne morejo svoje depresijo in srce pucajo. Torej, načelno naj živimo in pustimo živceto, koga pa briga mnenje drugih? Saj so le sodožejni in ne vredni niti tipkovnice. Polana čestitke, kometarji so kot zgoraj napisano, seveda pa sami vemo. bodi cool

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.08.2014 ob 21:20 bedniki gost

      Občutek man ka lidi pri življenji drži samo še šimfanje...

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.08.2014 ob 12:54 gost

      fajn bi bilo če bi vsaj imena nastopajočih napisali pravilno.. ne megapolis, ampak megalopolis. ni tako težko.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.08.2014 ob 20:58 gost

      V šotori za 5000 lidij se 1000 lidij razgibij ka zgleda ka je prazen. Predlagan ka drugič postavijo menše šotor, ka de te enin ka foteljaj sidijo pa nejdejo med lidij in samo šinfajo zgledalo vauuuuuuu. Publika ka je bijla v torek je nede gvüšno keri drügi den pa obratno... BRAVO POLANA samo tak nadaljujte vsako leto. Ka tiste ka nemremo na morje lejko idemo zašenki bar na muziko pa razna tekmovanja!!! Vsem LP

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      11.08.2014 ob 9:40 gost

      (VIDEO) premierno - Panzerschlacht, MEGALOPOLIS http://www.youtube.com/watch?v=TYEs5IVcow8&list=UUaSEULPcOTjicFa5jdGqQ-Q http://www.youtube.com/user/MegalopolisBand/videos

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.