https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Bogojina: Tatovi odnesli motorne žage, kosilnice in drugo orodje

07.08.2014 ob 7:31  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in dvanajst kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bilo na območju naselja Bogojina obravnavanih več vlomov in tatvin iz garaž in gospodarskih poslopij. Neznani storilci so odnesli več motornih žag, kosilnic in drugo orodje.

Javni red je bil kršen 6-krat v zasebnem prostoru in 6-krat na javnem kraju. Radgonski policisti so pridržali kršitelja, kateri je doma razgrajal in se kljub intervenciji ni hotel pomiriti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Ljutomer.    

V petek 08. avgusta 2014 ob 11.00 uri bo v Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti otvoritev razstave z naslovom Utrinki iz zgodovine slovenske in pomurske Policije od leta 1850 do danes in predstavitev knjige o zgodovini pomurske policije. Razstava bo na ogled do 08. septembra 2014. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2014 ob 15:44 ____strup gost

      Lidje kradnejo ka so se navčili od Zidara,Hilde ,Černigoja,Bavčara,Šrota ,Bineta pa še stotine takšij je touvajof

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.08.2014 ob 23:48 TRNJULČICA gost

      A ste že gledali film oropaj policijsko postajo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.