https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Lidija Bačič navdušila na Pomurskem poletnem festivalu

07.08.2014 ob 13:00  

Za ogrevanje na sredinem Pomurskem poletnem festivalu je poskrbela skupina Blue Planet, za vrhunec dogajanja pa je navdušila Lidija Bačič, ki je s plesnimi ritmi poskrbela za vroče vzdušje.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.08.2014 ob 13:43 pač nekdo gost

      Te ŠKRLEC sploj nevej slikati..majke mile..vse lidij čudne napravi!! Poglejte si slike na lendava info..tau je kvaliteta..pa še normalno lidje vo vijdijo..

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.08.2014 ob 13:47 xyz gost

      Super slike. Mogoče preveč slikane publike edino. To me moti na saksi strani.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.08.2014 ob 18:48 pipika gost

      He he če ste pa gosti tak ven obrnjeni pol nemorejo biti vredik slike tak je to pač nekdo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.08.2014 ob 19:50 gost

      lidija bačič..wtf? lol

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.08.2014 ob 20:10 Pejgla gost

      O jej. Temu pravijo festival. Bolj me vse skupaj spominja na nočno gasilsko tekmovanje. Sicer pa organizatorja, čeprav se ne strinjam s takim mišljenjem na nek način razumem. Na police daš tisto kar kupujejo. Za glasbeno nepismene prekmurce itak kaj boljšega nima smisla povabiti. Tudi če bi nastopili svetovna znana imena ki niso s hrvaške ne bi bilo obiska.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.08.2014 ob 20:11 biliboy2 gost

      Že nekaj časa prebiram kometarje, katere na raznih forumih objavljate... res me ne čudi, da smo tam kjer smo, eni skriti v majhni zaprašeni sobici, ki si lahko privoščite nizkoten komentar in prikažete svojo lastno frustracijo in sovražni govor drugi namensko izizvanje prav prvih, da se naj pčutijo vsaj enkrat, ko seveda nekaj pokakanega o nekomer izrazijo, ker pač drugače se v življenju žal nimajo možnost in hvala bodu, da ne, ker si sicer bilo res hudo, podobno kot v poročilih ob 18.00. A res smo rojeni, da sosed sosedu ne privošči dostojno in v redno življenjnu, a nam je potrebno se med sabo fiz ali psih ubiti? mogoče, kakor v vojni, ko manipuliramo z ljudmi in na koncu preživijo le pozitivni, dobroželjni, saj se med sabo sami tisiti, ki so tam v majnih sabicah pred računalniki in izlivajo osebnost, pa sami ne opazijo,d av bistu opisujejo sabe sebe, ko nizkotno, osovraženo, ker drugače ne morejo svoje depresijo in srce pucajo. Torej, načelno naj živimo in pustimo živceto, koga pa briga mnenje drugih? Saj so le sodožejni in ne vredni niti tipkovnice. Polana čestitke, kometarji so kot zgoraj napisano, seveda pa sami vemo. bodi cool

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.08.2014 ob 21:18 gost

      pejgla..podpis..

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.08.2014 ob 21:24 gost

      Biliboj2..alias bilignoj....goni se v tri pičke materine z ten koperanjon svojega komentara...streli se z hrvaškof puško... naj ti jo Thompson posodi...samo še te fali v Cro Polani

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.08.2014 ob 8:03 Stewen gost

      BILIBOY - Zelo se strinjam z gospodom Biliboyem, da določeni "komentatorji" udarjaji vsepovprek in tako "pokažejo svojo lastno flustracijo". Sam se sicer pogosto oglašam, vendar stremim, da ne bi nikogar užalil, po drugi strani pa želim določeni članek dopolniti. Tako je bilo tudi s polansko repo, kjer sem (iz prospekta navedel količine posameznih sestavin; ob vesti o tekmovanju županov in novinarjev v žogobrcu, pa sem opozoril na nenavedbo imen tekmovalcev, kar se mi je zdelo zlasti pomenbno za imena županov, ki se kmalu podajajo v boj za nov mandat in zato vsako pojavljanje v medijih in med ljudmi, tudi za šankom, šteje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.08.2014 ob 8:21 Vesna gost

      Po slikah sodeč , so dekleta dobra, izgled seksi , dočim dečki , pa po mojih kriterijih preveč otročji , dičinski , samo z kozarcem v roki , kar ni pogoj in dobra namera za fotografijo ! Malo se zamislite !? Organizacija na vrhuncu ! Razpravljalci , pa malo nesramnonedodelani za take izzive .!!??

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.08.2014 ob 8:44 gost gost

      glejte, tak van poven, takšna glasba in takšne prireditve poneumljajo lidij isto kak razni blesave oddaje na televiziji ali resničnostni showi pa zadnje čase že navadna poročila. tak pač je, gnes den je namen celoga sistema lidij napraviti neumne, primitivne ker takšne lidij se ležje vodi in se jih da ležje gor napelati za razne neumnosti. lidje se gnes večinoma ukvarjajo z lastnin preživetjon in se za večino kvalitetnih stvari kere so nej pomembne za njihovo preživetje več ne zanimajo, zato postajajo nerazgledani. v veini primerov so si ta deca nej sama kriva ka do odrasla v primitivce, v tou jih sili okolica kera je celo po markastih vaseh preci konzervativna. cerkev pa hrvaška muzika. tou ka san zdaj napijso je nej žljenje nikoga ampka je dejansko stanje naše trenutne družbe.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. nemanja
      08.08.2014 ob 8:57 nemanja

      ajde za vse tiste ka ste kontra muziki na polanskih oziroma nasplošno kontra hrvaški muziki, vas lepo prosim naštejte mi 10 izvajalcov ka so po vašom mnenje nej kvazi pa ma tiste narod ka jih posluša posluh za muziko itd itd. me prav zanima ka te napisali, če te sploj kaj napisali.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      08.08.2014 ob 9:12 gost

      Odakle si ti..Nemanja?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      08.08.2014 ob 12:01 gost

      gledan slike od včera ka so Gadi bilij,kak tak bole slab obisk kak dober in še en dokaz ka trbej biti izvajalec Hrvat samo ka je nej naš ka narod prijde.Nej važno če je Zab aćićova še lani popejvala v Štrigovi v klejti gnes pa joj v Polani plačajo par tisoč evrojov na Hrvaškon pa je nišče ne pozna.Po vsem sodeč se je do zdaj organizatori splačalo samo v nedelo in srejdo da je mel Hrvare.Što nan je pa krijv ka smo Slovenčeki takši loleki!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      08.08.2014 ob 12:08 Gost gost

      pa koji k***c van ne paše? ka koli za muzike je šiflete. koga pa te naj pozovejo, vas štere itak v z kuče nejdete, ka ste ceje dnejve doma pa še verjetno cejcate! vpa lidgej bože, če von ne paše pač nej trbej komentejrate, ale ka če pa je to na prvon meste ka lejko nika šinfleš pa ne privošiš drugin ka majo uspešne dogodke. se je vidlo kda so bilij AC/DC kak je bilo nabito prazno, ... lidija je bar napunila šotor in što je bil tan je vido pa čul kakše glas pa stas ma, samo ne, faušija je vedno na prvon meste. organizatore pa pohvale ka je letos napravo odličen program, za sakoga se nika najde, če pa je što ka njeme nika ne paše, se naj v sobo zaprej pa naj sploj v iz kuče nejde!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2014 ob 23:54 vajz gost

        Tou je glij najvekša žalost. Kda prijdejo kvalitetni izvajalci v zabačeno Prekmurdje, te je pa prazno. zatou se nas fsi izogijblejo v velkon loki. 2-3. razredni hrvaški izvajalci pa harajo.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      08.08.2014 ob 13:54 gost

      Takše Lidije (Je) bačič maš v Prekmurje na vsakšen vougli, samo se neščejo izpostavlati.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.