https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Gasilci v Vadarcih proslavili 90 let obstoja

Vadarci, 13.08.2014 ob 11:00  

V nedeljo je v Vadarcih potekala svečana proslava ob priliki 90 let obstoja prostovoljnega gasilskega društva Vadarci. Po proslavi se je nadaljevala zabava s skupino Atlanta. 

V nedeljo je ob priliki 90 letnice obstoja prostovoljnega gasilskega društva Vadarci potekala svečana proslava. Začelo se je ob 11.uri z zborom gasilscev in nato s slavnostno povorko do gasilskega doma, kjer so organizatorji poskrbeli za kratek kulturni program in nato za veselico s skupino Atlanta. Gasilcev iz prostovoljnih gasilskih društev je bilo skupaj 70 z 11 gasilskimi vozili.

Na proslavi je najprej vse zbrane gasilce, gasilke in ostale obiskovalce nagovoril predsednik prostovoljnega gasilskega drutštva Vadarci, g. Štotl. Nato je sledila kratka kronika društva. Med gosti, ki so namenili nekaj besed vsem gasilcem in obiskovalcem pa so bili tudi podpredsednik gasilske zveze Slovenije Antolin, župan občine Puconci Ludvik Novak, predsednik gasilske zveze Puconci Ivan Pintarič, predsednik krajevne skupnosti Bodonci Štefan Hakl in direktor zavarovalnice Triglav Sandi Flisar. 

Ob koncu sta predsednik in poveljnik prostovoljnega gasilskega društva podelila zahvale in spominske plakete vsem gasilskim društvom, ki so se udeležila obletnice. Prav tako pa so zahvale in plakete dobili gasilci, domačini in vsi tisti, ki so bili kakor koli zaslužni za obstoj gasilskega društva Vadarci.Celotno proslavo pa so popestrili tudi glasbeni nastopi Mladih upov Vadarci, turističnega društva Lipa Vadarci in pa skeč Tilna in Blaža na temo žene gasilcev in življenja. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.08.2014 ob 14:10 lajći gost

      Pa dobro je ! Tudi vij Vadarčarge ste leku pokazali , ka mate pa znate gasilce ! Boljše so bile videti gasilke, same dobre kefe !Če je bilo za vas lepo , je bilo tudi za nas !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.