https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

1. Chilijada

Kdaj: Sobota, 23.08.2014 ob 14:00

Kje: Beltinci, Notranje dvorišče beltinškega gradu

Društvo za kolesarstvo in umetnost Beltinci vas vabi na 1. Chilijado, ki se bo odvijala 23. avgusta v Beltincih. Chilijada je tekmovanje v kuhanju in pripravi jedi Chili Con Carne. Pridite in se sami preizkusite v kuharskih spretnostih ali pa nas pridite zgolj obiskat in se poveselit z nami v mehiškem stilu. 1. Chilijada bo na notranjem dvorišču beltinskega gradu s pričetkom ob 14.00 uri. Prijave sprejemajo do četrtke 21.8.2014. Prijavnico za tekmovanje najdete v dokumentu pravilnik za tekmovanje. Na naslednji povezavi najdete pravilnik za tekmovanje v pripravi in kuhanju Chili con Carneja.

Vljudno vabljeni!

 

 

 

 

 

 

 

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.