https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V zgodnjih urah po romarski poti od Sebeščana h Grade

15.08.2014 ob 8:15  

Turistično kulturno športno društvo Pečarovci oziroma Pečarovski Zgrebaši so danes organizirali že šesti pohod po stari romarski potaj od Sebeščana h Grade.

Na pot so se odpravili že ob petih zjutraj. Zbrali so se na »vašken placi pri Sebeščane« in se odpravili na približno tri ure dolg pohod. Vmes so si skupaj s »pečőrovsko konjenico« privoščili tudi polurni postanek za okrepčilo.

Ko so prispeli na cilj so se udeležili svete maše v farni cerkvi pri Gradu in se prepustili sejemskemu vrvežu. Nazaj so se vrnili s kombijem, na poti v Pečarovce pa so se ustavili še na kolinah v eni od priznanih gostiln.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.08.2014 ob 10:14 selo gost

      Somarge pa nimacge ka odio peške in ka mijslio ka do šle v nebejsa ?

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.08.2014 ob 18:02 gost gost

      Včasih so pravli eni se silijo v nebesa, enim je pa pot v ovseni mlin odprta

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.08.2014 ob 13:33 bodonci gost

      gost-- 18:02 /// --nika si nej napijso kak si ophodo v ovsenon mlijne .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.