https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Langa s svojimi ritmi poskrbela za dobro voljo Beltinčanov

Le Petite Caffe, 16.08.2014 ob 8:00  

Četrtkov večerni termin je v Le Petite Caffe na zabavo s skupino Langa privabil številne Beltinčane, ki so si zaradi državnega praznika lahko naslednji dan privoščili tudi nekoliko daljši spanec.

V Beltincih je bilo v preteklih letih za časa občinskega praznika kar sredi glavne ceste moč romati »od šanka do šanka«. Priljubljena prireditev se je v zadnjih štirih letih (z izjemo lanskega) nekoliko zapostavila, po besedah gostincev pa naj s strani Občine letos ne bi bilo dovolj pripravljenosti za uspešno izvedbo celotne operacije.  Zato so se nekateri entuziasti znašli po svoje ter se organizirali sami. V Le Petite Caffeju so tako kar dvorišču oz. parkirišču postavili šotor , poskrbeli za pijačo in jedačo, manjkali pa niso niti muzikantje. Za srbeče pete prisotnih je dolgo v noč uspešno skrbela glasbena skupina Langa.

 





Romskemu melosu se s svojo izbranko nenazadnje ni mogel upreti niti župan Občine Beltinci, dr. Matej Gomboši.  


                                                         
 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.08.2014 ob 8:26 šarkanj gost

      Župan je tak eli tak najbole srečen med svojimi. Samo si poglednite što vse je na slikaj!? Edijno kretničara ne vijdin šteri se herr Flicka držij kak rijti posrane gate, pa njemi s steklenimi očmij pout razvetüvle, ka se ge ne spotekne.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.08.2014 ob 9:35 gost

      dečki majo srečo, moreš najti nekoga ka te hrani, vi pa samo delajte za njih, na zadnje vam pa še tisto odneseje ka mate oblečeno,kak langa tak župan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.08.2014 ob 22:21 gost

      Izredno puno gostov !? Pa tole še sami odpadniki , na čelu z Wajndo.. Vladojem , ki je večno brez kinte . No eni še tudi stegujejo šinjeke , šteri več nemrejo delati v železnini, ka su stalno pod stresom !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.