https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Športno obarvan zaključek festivala Zbüjdi se! 2014

Murska Sobota, 16.08.2014 ob 12:30  

Zadnji dan festivala Zbüjdi se! 2014 so zaradi slabega vremena morali preseliti v prostore OŠ III. Murska Sobota, kjer so potekale razne športne delavnice. Prostovoljcem so se pridružili še študenti Kluba prekmurskih študentov.


Za zadnji festivalski dan načrtovane aktivnosti na kopališču Murska Sobota so bile zaradi napovedanega slabšega vremena in nižjih temperatur odpovedane. Dogajanje so zato preselili v telovadnico OŠ III. Murska Sobota, kjer so potekale za otroke razne športne igre. Na KPŠ-jev dan so se prostovoljcem pridružili animatorji iz Kluba prekmurskih študentov. S tem pa se je letošnji festival, katerega se je udeležilo kar 70 otrok in 40 prostovoljcev iz cele Slovenije, zaključil. Prostovoljci bodo v soboto festival zaključili z dnevom prostovoljcev in piknikom.

Pomursko društvo za krepitev socialnega dela, nepridobitno združenje študentov socialnega dela in socialnih delavcev iz Pomurja se skozi prostovoljstvo trudi delovati na področju socialnega varstva in slediti vrednotam socialnega dela, obveščati javnost o socialni problematiki, preprečiti beg možganov iz vrst socialnega dela iz Pomurja, poglobiti strokovno znanje, se vključiti v izvajanje socialnovarstvenih storitev in programov na regionalni ravni itd.  Celoten festival je bil humanitarne in prostovoljne narave.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.08.2014 ob 19:33 zbujeni gost

      Vsa čast in čestitke vsem volonterjem za odlično organizacijo kolikor sem videl kar se je dogajalo vse te dni. Nihče v teh dejanjih ne vidi da je ta festival nekaj na čem bi bilo potrebno graditi naše premišljevanje za zagon Prekmurja. Vsa pohvala organizatorjem in volonterjem, ki jih je iz leta v leto več.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.