https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Predstavitev tekmovalcev Svetovnega prvenstva v dvojnem ultra triatlonu 2014

Murska Sobota, 22.08.2014 ob 10:30  

Včeraj popoldne je v Murski Soboti na Trgu kulture potekala slovesna otvoritev Svetovnega prvenstva v dvojnem ultra triatlonu 2014 z zabavnim programom. Danes pa gre zares ob 12.00 uri s startom ob Soboškem jezeru.


 

V četrtek je na Trgu kulture v Murski Soboti potekala otvoritvena slovesnost Svetovnega prvenstva v dvojnem ultra triatlonu, ki bo potekalo v Bakovcih vse do sobote, 23.avgusta. Na otvoritveni slovesnosti so tekmovalce in obiskovalce nagovorili predsednik organizacijskega odbora Peter Polanič, predsednik Mednarodne triatlonske zveze, Francoz Ghislain Marechal in župan MO Murska Sobota Anton Štihec. Za glasbo so poskrbeli Prekmurska godba Bakovci, za ples pa plesna skupina Frčafele. Napovedani skoki padalcev AK Murska Sobota pa so zaradi neugodnih vremenskih razmer žal odpadli. Najprej so bile predstavljene države iz katerih tekmovalci prihajajo, nato pa še poimensko tekmovalci sami. 

Na Svetovnem prvenstvu v dvojnem ultra triatlonu v Bakovcih bo letos nastopilo 73 tekmovalcev. Navijali bomo lahko tudi za dva domačina, Dušana in Iztoka Fister in ju spodbujali, da zdržita do konca. Start tekmovanja bo v petek ob 12.00 uri ob Soboškem jezeru.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.