https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Šef nekdanje Udbe Janez Zemljarič režiser nečednih poslov pri Nafti Lendava?

22.08.2014 ob 12:30  

Erjavčeva pri nakupu Nafte Petrochem zastopa Zemljaričeve interese?


Icommodities, potencialnega kupca Nafte Petrochem, je na večih sestankih zastopala Irenka Erjavec, sicer sodelavka šefa nekdanje Udbe Janeza Zemljariča. Oba sta solastnika družbe Eti-par, znane po aferi operacijske mize. Po poročanju Planet TV naj bi Erjavčeva v poslih okoli Nafte zastopala prav Zemljariča, ki je v poslovanje Nafte posegal že pred leti.

Erjavčeva in Zemljarič naj bi v preteklosti lobirala, da bi se okoljevarstveno dovoljenje z Nafte Petrochem preneslo na novoustanovljeno družbo Metanol, takratnega interesenta za nakup Nafte Petrochem. Prodaja Petrochema je takrat padla v vodo, poslovodstvo Nafte Lendava pa v teh dneh z razpisom išče novega lastnika.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2014 ob 17:17 XY gost

      Odprodaja rafinerije je bila tak ali tak največja katastrofa za Prekmurje...s tem smo praktično uničil neposrednih 1000 v proizvodnji in posrednih 2000 delovnih mest (storitve, šolstvo, kafiči, trgovine, itd.)

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2014 ob 19:01 LFL gost

      Evo vam RDEČEGA Zemljariča.Veliki prijatelj še bolj RDEČEGA KUČANA. Na volitvah še bolj podpirati LEVICO.Za domovino z levico NAZAJ...........smo še na BALKANU.Z levico bomo tu tudi ostali.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.08.2014 ob 8:06 udbapress gost

      To bode zaj Violeta vse rešila, Luka pa de sveto kcoj.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2014 ob 8:22 gost

      ja.... z desnico bomo pa v evropi.... nagi, lačni, brez vsega. loleki zabiti, keri primerjate tej stare komunajzarske prdece z novimi mladimi levilčarami ste resno zabiti do amena. golazen desničarska primtivna.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.08.2014 ob 13:32 Za DOBRO domovine gost

      Dokler do si toti NIČVREDNI POLITIKI izmišljevali neke LEVE,DESNE,manjkajo jim še NAMIŠLJENI,PREDNJI in ZADNJI,ZGORNJI in SPODNJI,do tedaj se bodo večino ukvarjali sami z sabo,najprej bodo imeli veliko dela z LEVIMI,potem toti LEVI z DESNIMI,toti DESNI z PREDNJIMI,Itd...Do tedaj bodo toti NIČVREDNI LOPOVI še naprej IZKORIŠČEVALI in PONIŽEVALI,GOSPODARSTVO,kjer bodo največje POSLEDICE nosili UBOGI delavci,ki ne bomo imeli za kruh,kaj šele za položnice,oz...za preživetje.Zato kadar vidim tote NIČVREDNE POLITIKE po MEDIJAH,PLAKATIH,raznih PRIREDITVAH,mi je vse slabo,nekateri se jim pa KLANJATE,nerazumem kako to sploh ZMORETE...ZA MENE SO NAJVEČJI poden od podna....

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.08.2014 ob 16:58 gasilec miran gost

      V desni vladi Janše je v nadzornem odboru Nafte sedel eden gasilec iz Gančan. Za njega je lobiral cerkveni harmonikaš Zavec. Kaj je že dobrega naredil za rešitev Nafte? nič, nič, nič in manj od nič Odgovarja naj in mu prodajmo hišo.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.