https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

POM NOGOMET: NK Ljutomer želi končati med prvimi petimi

22.8.2014  

Kot naslednjega v sklopu predstavitev tretjeligaških ekip predstavljamo Nogometni klub Avto Rajh Ljutomer.


Priprave so pričeli 8.7.2014, katere potekajo na domačem igrišču in okolici in sicer zaenkrat brez zapletov. Trener je še vedno Boštjan Zemljič, ki vodi klub že sezono in pol.

Klub sta zapustila Rok Buzeti in Alen Brumen, ki bosta svojo nogometno pot nadaljevala v sosednji Avstriji in Luka Ciglarič, ki je posojen k Muri. Ekipo pa so okrepili Tadej Bogdan in Dejan Žnidarič iz Odrancev ter Tilen Semenič in Nino Novak iz mladinskega pogona.

Igralski kader je po njihovi oceni nekoliko močnejši, čeprav pravijo, da so takšni odgovori zelo relativni. Vendar so veseli, da so uspeli iz Odrancev pripeljati dva domača igralca, poleg tega pa so v razgovorih še s tremi domačimi igralci, ki trenutno igrajo v tujini.

»V novi sezoni bi morali zasedati mesto med prvih pet ekip, kar pa je spet vse odvisno od spleta okoliščin, poškodb in kartonov,« so bili previdni pri napovedi tekmovalnih ciljev.

»Kot sami veste nikjer stanje ni rožnato, se pa močno trudimo, da pokrivamo obveznosti sproti, tako da dolgov trenutno nimamo, kar pa se lahko ob nestabilni gospodarski situaciji zelo hitro spremeni,« je finančno stanje opisalo vodstvo kluba.

FOTO: nk-ljutomer.com

 

OGLEJTE SI TUDI PREDSTAVITVE OSTALIH ŽE PREDSTAVLJENIH TRETJELIGAŠEV:

NK Tromejnik v novo sezono s sistematično urejenim igralskim kadrom

NK Grad z novim trenerjem cilja na sredino lestvice

NK Čarda cilja na zgornjo polovico lestvice

NK Serdica želi obstati v tretji ligi

ND Lušt Beltinci naskakuje prvo mesto

NŠ Mura cilja na uvrstitev okoli petega mesta

NK Črenšovci so si zastavili dolgoročne cilje

NK Bakovci si želijo obstanka v tretji ligi

NK Turnišče želi postati stabilen tretjeligaš

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2014 ob 12:34 gost

      Kako bi njim šlo brez igralcev Veržeja ??

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2014 ob 14:10 igrac gost

      Prava slika za pomurski nogomt. Igra se v naravi v objemu kukurce. Prava bicikl liga.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2014 ob 14:20 LOTMERK gost

      nebodi tak pameten KATERI IGRALCI VERŽEJA SLANA JE IGRALEC NK MURE KOCUVAN PA IGRALEC NK VERŽEJA , SAMO TAM JE ZELO MALO IGRAL KER JE HOEL ODIT OD TAM PA NE PAMETUJ

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.08.2014 ob 14:21 gost

      DOKLER BUMU IMELI V EKIPI MUDRIJO.SLANO,NEBO NIČ IZ TEGA

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.08.2014 ob 16:36 gost

      Vreča za gol razliko.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.08.2014 ob 8:41 pf8+ gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.08.2014 ob 13:08 gost

      SLANA postavi se na svoje noge in idi v 2 ligo saj ti je tam mesto, nebodi skromen in odločaj sam o sebi da ne boš odvisen od ............ včasih pa se mora kakšna trenerska doj požret..Ne čakaj po SLOVENIJI se igra boljši fuzbal in potovanja so prijetnejša..

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.08.2014 ob 14:19 gost

      SLUNA je MAJUH,naj ga stari trenira

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.08.2014 ob 10:44 lotmerk gost

      Slana , Kocuvan ; mimo vaju pelje vlak, ki vozi v kvalitetnejši razred nogometa. Bosta svojim dekletom in otrokom rekla da nista bila sposobna za več kod 3 liga in ta vlak bo vama v vajini karjeri odpeljal čeprav imata in tudi dana vam je možnost da vzameta kaj vama je v življenju dano...........................

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.08.2014 ob 17:46 gost

      res nimate pojma nekateri kaj se je dogajalo v veržeju in tako naprej. Slana ni bil nagnan od veržeja, ampak je ODŠEL od Veržeja zaradi pametnega ZIKOJA ki nema pojma o fuzbale! Njegov oče ni imel pri tem NIČ. sama faušija vas je tu. obnašanja pa nimate za tiste 5 letne otroke. malo se preja pozanimajte kakša je resnica pa kaj se res okole vas dogaja pa kakša je resnična zgodba pa te začnite pisati komentarje pa šinfarite z anonimnimi komentarji ;) lep pozdrav

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.08.2014 ob 20:53 gost gost

      Vi nemate pojma ka se je v veržeji dogajalo, vsi samo na pamet palamudite. SLANA je zikoja na začetki lanske sezone pred vsemi pital zakoj domače dečke(veržejske) pošila v p**** m****** na tekmah, na mariborske pa ne vupa jezika stegniti. Tu vsi znamo kakša je v ozadji zgodba ka je Zahovič punil žepe Zikoji ka so špilali, zdaj pa njemi jih Gliha. Od te dale je SLANA bil za sako stvar kriv pa je odišel. Ne pozabite ka jih je proti slatine v pokali še rešil. Veržej je svoje igralce pustil oditi, zaj pa se bunijo ka jih nemajo. Odnos je katastrofalen v klube, vi tu pa vsi na pamet komenterate, nišče pa nema pojma ka se je dogajalo ;) pa lep pozdrav

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.