https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Weekend Bike Festival - kolesarjenje v Međimurskem objemu narave

Kdaj: Petek, 05.09.2014 ob 18:00

Kje: Veržej, Sv. Martin, Veržej, Spa & Sport Resort Sveti Martin

Međimurje vabi kolesarje na prav poseben praznik, festival Weekend Bike Festival, ki se bo med 5. in 7. septembrom odvil v Toplicah Sveti Martin z licenco Adria Bike Hotel.  

Festival bo navdušil profesionalne in rekreacijske kolesarje, športno-zabavni konec tedna pa je namenjen tudi družinam, ki se na kolesarske podvige rade odpravljajo skupaj ter turistom, ki prisegajo na aktiven dopust. V petek, 5. septembra, bomo ob 18. uri otvorili festival in z dokumentarnimi filmi poskrbeli za uverturo v aktivni vikend, ki bo pred nami. Zvečer nas čaka zabava, kjer se bomo z wellness aktivnostmi in nočnim kopanjem pripravili na sobotno dogajanje. Sobotno jutro bomo pričeli z jogo, po zajtrku pa bodo sledile kvalifikacije za tekmo Šampijon Brega- Prvak hriba. Dan bomo nadaljevali z vodenimi turami profesionalnih kolesarjev po Međimurju, na veliko tekmo pa se bomo pripravljali s sprostitvijo s terapijami in wellnessom. Po tekmi bomo na okrogli mizi poklepetali s profesionalnimi kolesarji, aktiven dan pa zaključili z zabavo ob živi glasbi. Čez dan bo na razstavnem prostoru "Bike Expo" na ogled in preizkušnjo najnovejša kolesarska oprema za leto 2015. Tudi nedeljsko jutro bomo pričeli z jogo za kolesarje, čez dan pa s profesionalnimi kolesarji raziskali še preostanek skritih Međimurskih kotičkov.  Za osvežitev bodo na voljo zunanji termo-mineralni bazeni hotelskega kompleksa, v Resortu pa vas pričakujejo z ugodnimi paketi nastanitve. Regija spodbuja obiskovalce k zdravemu načinu življenja, s svojimi naravnimi danostmi in infrastrukturo pa je kot nalašč za kolesarsko raziskovanje.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.