https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Pri soboški gramoznici so se pomerili v igranju odbojke na mivki

26.8.2014  

V soboto je pri murskosoboški kamešnici potekalo tekmovanje v odbojki na mivki. Rekreativnega turnirja se je udeležilo osem parov tekmovalcev.


Rezultati :

 
1. mesto Fujs Dejan / Gider Gorazd
2. mesto Topovšek Sašo / Horvat Jure
3. mesto Lukač Jure / Sakovič Jožef
4. mesto Ratkai Roman / Kovač Duško
 
Rezultat za prvo mesto:
 
Fujs Dejan / Gider Gorazd : Topovšek Sašo / Horvat Jure
2     :    0 
 
 
 
Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.08.2014 ob 0:06 VAŠ PRISTAŠ gost

      Jaka soboška elita,ajajaj! Tej eni so še nej znali zakoj majo ovoga tan spodaj,da smo mij eni že odili na kamenšnico,zaj do se pa neka preseravali ka do oni meli tan nekši jadralni klub pa nekše turnire.Alo,tej pomol se van je neka razjebo ali ka,ponestalo para ali sponzorjev?Pa van ja nej trbej sponzorjev,ajde dajte vred zemte tau sramoto tan ali pa more pa G.Polanič st. ali Peter tau vse zriktate kak ....... ! Vij sploj znate ge je bilo prvo igrišče na mivki na kamenšnici,ha? Kak pravijo naše komšije KOLO SREČE SE OKREČE ili uz brdo ili niz brdo,Van lekar redno NIZBRDO!!! Ajde vij elitaši malo se organizerajte,če nej pa ite od ....... NEe mečite se ven na račun G.POLANIČA ali poznanstva z PETROM !!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.