https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Rokoborci in policija so se predstavili mladim iz Kriznega centra

Murska Sobota, 28.08.2014 ob 12:00  

Krizni center za otroke in mladostnike Murska Sobota je organiziral v sredo dopoldne dan z Rokoborskim društvom Sobota. Gre za otroke, ki prihajajo v Dnevni center za otroke in mladostnike Kekec, ki se nahaja v prostorih Kriznega centra za mlade Murski Soboti.


 

Mladi rokoborci so skupaj s trenerji kar 32 otrokom, ki so se odzvali povabilu, predstavili osnove tega športa, pokazali kako trenirajo, opisali svoje društvo, otroci pa so se na koncu še sami pridružili rokoborcem in trenirali skupno. Drugi, ki niso želeli, da so jih le opazovali s klopi. Po končanem skupnem treningu, so jim rokoborci pripravili za povrnitev moči manjše okrepčilo in jim podarili v spomin na skupno druženje manjše darilo. Zatem pa so jih obiskali še policisti, ki so jim predstavili policijsko vozilo, motor, pripomočke ki jih vsakodnevno uporabljajo pri svojem delu itd. Otroci pa so najbolj nestrpno pričakovali policijskega psa, ki je stopil pred njih in sta skupaj z njegovim vodnikom pokazala nekaj trikov. Vodnik je delo in življenje s psom prej obširno opisal.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.