https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Tromejnik premočan za Črenšovce

Črenšovci, 31.8.2014  

V Črenšovcih sta se v 2. krogu 3. SNL vzhod pred okoli 200 gledalci pomerila domači Črenšovci in Tromejnik. Tromejnik je z zmago s 4:2 tako zabeležil drugo zmago.

Črenšovci - Tromejnik G-Sukič 2:4 (1:3)

0:1 - Grah (6.min), 1:1 - Bagari (10.min), 1:2 - Senekovič (41.min),

1:3 - Andrejek (44.min), 1:4 - Andrejek (56.min), 2:4 - Šernek (90.min)


Tromejnik je bolje začel srečanje in preko Graha po napaki domače obrambe povedel v 6. minuti. Domači so nato vajeti igre prevzeli v svoje roke in izenačili preko Bagarija v 10. minuti. Črenšovci so nadaljevali z napadalno igro, ki je niso mogli kronati z zadetkom, zato pa so na drugi strani ob koncu polčasa po še dveh napakah domače obrambe v zadeli preko Senekoviča in Andrejeka. Prednost Tromejnika na 4:1 je s svojim drugim zadetkom na tekmi povišal Andrejek v 56. minuti, Črenšovci so še naprej napadali, vendar več kot ublažitve rezultata preko Šerneka ob koncu srečanja niso mogli doseči. V izdihljajih tekme je nato Šafer z lepo parado preprečil, da bi domači zadeli še tretjič.

Črenšovci: Ternar, Virag, M. Tompa, Horvat, Bagari (od 76.min Šernek), Dražnik, Kociper, Törnar (od 46.min R. Tompa), Tivadar, Gabor in Majcen (od 60.min Hozjan).

Tromejnik: Šafer, Bokan, Rajnar (od 26.min Seršen), Potrč, Karnet (od 76.min Bokan), Janža, Senekovič, Andrejek (od 88.min Horvat), Grah, Štesl in Lepoša.

Glavni sodnik: Želimirko Pavlović.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2014 ob 10:36 ledavscar gost

      ....NOOOOO, kje ste zdaj tistili malodušneži, ki ste tako močno kritizirali NK Tromejnik, igralce, trenerja, igrišče in še koga, iz rezultatov se vidi, da ni tako, pa brez zamere, resnica vedno boli..... bravoooo damir, tako naprej!!!!!.....

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.08.2014 ob 11:35 gost

      NO ja mislim da boste Tromejaši prvaki v 3 ligi in to brez šale po mojem boste iskoristili tisto 2 se prepirata tretji dobiček ima. Seveda 2 liga bo prevelik zalogaj za vas , objekt tribuna in roko na srce imate betonsko igrišče. Če bi vam uspelo biti prvi greste v kvalifikacije, privabite 1000 gledalcev odigrate, povratno sami radi ali ne zgubite ker ne želite naprej in zaj... vse ostale ekipe in zgodba je končana !!??

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.08.2014 ob 12:03 gost

      KAR NEKAJ TEKEM JE BILO V SOBOTO; VENDAR POMUREC....DRUGE SPLETNE STRANI IMAJO ŽE VSE UREJENO...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.08.2014 ob 12:08 gost

      Za nekaj kol se bomo smejali iz vas ko boste zgubljali. Dve tekmi zmagati pa ze se vidite prvake je primitivno. Na gorickem nikolin ni bilo nogometa in ga tdi ne bo

      1 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.08.2014 ob 13:18 lendavčan gost

      Tromejnik, vse čestitke! Res ste super moštvo in seveda v naslednjem krogu spoštovanja vreden nasprotnik Nafte!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.08.2014 ob 14:40 Mr Jack gost

      Ker tak ponavadi, nebo slik in komentara z Lendavske nočne tekme, bom včerajšnjo tekmo z Ljutomerom komentiral pač na tej strani. Nažalost moram vzeti nazaj, ko sem rekel da je Nafta favorit številka ena za prvo mesto. Niti tujska legija hrvatov in madžarov ni sposobna tega v to sem se prepričal včeraj proti Ljutomeru v drugem polčasu. čeprav je bilo 0:0 si Naftaši točke niso zaslužili in bi Ljutomer moral zmagati vsaj z dvema goloma razlike. Drugi polčas so nas totalno nadigrali, imeli pet smrtnih priložnosti in samo sreči in vratarju Valentiču se lahko zahvalimo za točko. Ne vem zakaj tak padec v drugem polčasu. Prvi polčas je še bil kolko tolko, smo imeli vratnico in zgrešeno 11metrovko, ki jo je Kuzma ubranil, to obtak slabi podaji, to ni bil strel, ki ga je izvedel Karlovčec niti ni blo težko ubranit. Še moja stara mama bi uspela bolj močno brcnit žogo. Bojim se, da so poleg Ljutomera od nas močnejši tudi Rakičan, oDRANCI, TROMEJNIK in še morda gdo. Po tak slabi igri v drugem polčasu ne morem biti več optimist, pa čeprav je to šele začetek prvenstva. Naj mi gdo pove, kaj v tej ekipi počne Igor Bedo? Pa sam vidi da ne more več, pa le še sili v ospredje. Zakaj sam ne odneha in odide k Nafta Veteranom, če je uprava tak nesposobna pa tega ne vidi. Če ne veste koga bi namesto njega postavili v napad, dajte rajši priložnost 16 letnemu Marku Kiralyu pa bo več haska od tega, kot pa od Beduja, ki muči sebe in pa nas navijače. Naslednjo nedeljo sicer grem na tekmo v Kuzmo in bom zelo zadovoljen z točko, če jo osvojimo proti Tromejniku. Upam, da so Naftaši imeli včeraj samo slab dan, ali pa je v ozadju kaj drugega, Tujska legija morda ni dobila dovolj denarne podlage. Ne vem le ugibam.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.08.2014 ob 15:25 lee gost

      Kljub porazu Veržeja moram pohvalit igralce, ki so odigrali pravo drugoligaško tekmo z zelo fizično močno ekipo Krškega, ki še letos sploh ni izgubila. Igralci glave gor in po videnem in vaši pripravljenosti ni straha za naprej.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.09.2014 ob 9:55 gost

      V VERŽEJU DOBRA TEKMA,BREZ MARIBORČANOV SKROMNA EKIPA,TRENER SLABE MENJAVE,PRINESLE PORAZ,

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.09.2014 ob 10:01 gost

      Ziko ni trener. Ki bi znal voditi tekmo. Ze drugo tekmo je on zpravil zmago. Zastonj trenirate dvakrat na dan ce ni s tem treningom ucinka. Sicer pa nobena ekipa iz pomurja ni zrela za drugo ligo. In tjdi noben pomurski trener ni sposoben trenirati ekipo v drugi ligi. Nam je maximum pomurska liga ,pardon tretja liga. To ni sinfanjee to je realnost. Zanima me zakj ppri zadnjih dveh porazih ni porocila in slik s tekme verzeja.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.09.2014 ob 14:03 gost

      ZIKO JE LANI BIL 3 z VERŽEJEM,ZIKO JE PRIPELO SLABO EKIPO IZ 3.V DRUGO,LETOS SLABE MENJAVE,IN NAPAKE,TRENERJA AMPAK VSEENO POHVALE,VI DRUGI PA NEMORETE NITI PRIBLIŽNO PRITI V 2,LIGO

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.09.2014 ob 15:20 gost

      ČE BI BIL DOBER BI TRENEJRAL KERI DRUGI KLUB NEJ VERŽEJ

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.09.2014 ob 17:21 gost

      Sezona je dolga in Veržej ima konkurenčno ekipo v drugi ligi in ne znalci na pamet.Edini še otajajo v pokal Hervis.V pomurski ligi so ekipe po kvalteti daleč za štajersko morda Rakičan in Tromejnik so dobre, ostalo daleč zadaj.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      02.09.2014 ob 8:29 gost

      VERŽEJ ISPADA IZ LIGE,SIGURNO,TRENER NE DAJAJ V IGRO SLABE IGRALCE

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.