https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Najboljši bograč skuhala ekipa CERO Puconci

Lendava, 31.08.2014 ob 15:00  

Včeraj zvečer so v Lendavi, po popoldanskem kuhanju bograča, razglasili zmagovalno ekipo, ki je skuhala najboljši bograč. Ta ekipa je postala CERO Puconci, priznanja pa so podelili župan Anton Balažek, Zdenka Tompa iz komisije za ocenjevanje bograča ter Igor Kolenko, direktor Turizma Lendava.


Zmagovalna ekipa je tako postala CERO Puconci, drugo mesto je osvojila ekipa Društvo vinogradnikov in sadjarjev Hotiza, tretje pa ekipa DOŠ II Lendava.

 

Sicer pa so podelili tudi enajst zlatih priznanj, ter srebrna in bronasta priznanja, vsem, ki so skuhali dober bograč. Podelili pa so tudi priznanja za najbolj urejena tekmovališča, v tej kategoriji pa je prvo mesto osvojilo društvo Romano Jilo , drugo mesto Društvo vinogradnikov Čentiba ter tretje Murski val.

Po razglasitvi rezultatov, se je prizorišče dogajanja preselilo pod šotor, kjer je potekala zabava z Blue Planet ter ognjemet.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2014 ob 20:23 hotiza gost

      Püconski smetarje so zmagali ?Pa tou te buje dol ka si nouri .Fuj ne bi jo tej bogračov raj bi crkno .

      6 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.08.2014 ob 22:52 1950 gost

      HOTIZA , vi tan tako zvani "vogri" ali kama kole spadate, ka bi ti vec ne vozile smeti z dvorisca kere idejo itak v CERO ne? , pa ka bi zagnilo vred z temi smetmi.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.09.2014 ob 15:40 hotiza gost

        Tebi je že rejsan nekaj pod vlasami zagnijlilo davno .Srmaček si se napapcal bograča ?Dober je bül nej ka so še notri bile malo kapljice od znoja .Ha,ha,ho,hooooooooooo lakotinjeki lakotni .

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2014 ob 9:45 Tešanovci-Puconci gost

      Čestitke Puconski CEROVI ekipi. Kapo dol

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.09.2014 ob 15:44 krofaš gost

      Zdaj so pa eni in isti prišli na svoj račun z svojin blekon .Venda so jeli tak kak da bi prišli iz taborišč. Eni so baje jeli pri sakšon kotli . Žalostno kak je Prekmurski človik gratal parouven in požrejšen pa lakoten .Če bi bilij na invalidskij vozičkaj bi šli v Lendavo samo ka bi si želoudce napunili .Rejsan žalostno

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.09.2014 ob 16:22 purdi gost

      Zmagovalci so zasluženo "smetarji"CEROP saj so imeli najbolj uležano meso ,ki so ga sortirali med odpadki pa še direktor ga je kuhal saj je na vsaki fotografiji on je dodajal začimbe.prihaja čas za obračun?

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.09.2014 ob 9:38 Boris gost

      Vse je tou ena banda... zakoj nemre zmagati nekša skupina, kera nema nikših odnosov z občino? Zakoj vedno zmagajo takši, ka so v partnerskij odnosaj z občino? Čudno, ha?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.