https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO iz zraka: Mura preplavila Otok ljubezni v Ižakovcih

02.09.2014 ob 8:05  

Reka Mura je včeraj znova prestopila svoje bregove. Njeno razlitje je na Otoku ljubezni v Ižakovcih iz zraka s kamero posnel Simon Škafar.


Reka Mura poplavlja znotraj protipoplavnih nasipov. Pretok v Gornji Radgoni je danes zjutraj ob 7. uri znašal 670 m3/s in upada. Predvidoma do četrtka bo Mura še poplavljala znotraj protipoplavnih nasipov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2014 ob 10:35 gost

      to je z dronon snemano?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.09.2014 ob 10:40 gost

      NA , VEJPA VSI OBJEKTI SO ZGRAJENI NA KOLIH ! VODA JIN NE MORE DO ŽIVEGA !? Malo je pa tudi dobro , da počisti za manjaki ! Ižakovčari lahko spite mirno in brez skrbij !!!? Brod pa plava na vodi . Škoda , da kosec nemre več rijbiti !!!!!!? Faflek pa tudi nej .......

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.09.2014 ob 17:45 vanč gost

      TE PA NAJ IDE NA RIBIČIJO druže BOTRA pa Šalikov JANEK in Holcman !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.09.2014 ob 19:15 dödöl gost

      Boli me za büjraše če voda prjde v ves te malo spuca vulice pa nesnago po Ižekovcaj ovači se od nesnage vtopijjo .Samo ka bojlera ne odnese

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.09.2014 ob 12:09 gost

      BOJLER JE NEJ DOMA , ON JE NA MORJU NA DOPUSTU! RIT SI NAMAČE ! DOMA JE SAMO (lejpa sneja ) PA SIN .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.09.2014 ob 16:47 butec gost

      Samo ka se najbole znana ižakovska keš bejba Nada Vučko ne vtopij ka do jo te dedi keri jo sponzorerajo fejs pogrešali, deca pa nedo mogli živeti kda nede penaz od njeni sponzorov. Ka to bi bila velka katastrofa.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.09.2014 ob 16:52 ižakovčar gost

      Ja Nada de mogla te jebače inan na zmenke voziti dokeč je Otok ljubezni poplavleni, lejko kar na kmetijo gor na Kukeč, te do tej njeni panznati dedi tak lačni kak ovi par somarov ka celi den eno jabolko jejo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.