https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

ŽOK Kema cilja na modro skupino in finalni turnir

5.9.2014  

Igralke Keme so v začetku avgusta začele s pripravami na novo sezono v prvi državni odbojkarski ligi za ženske.


Priprave potekajo v Zeleni dvorani in zunanjih igriščih v Puconcih ter na igriščih na mivki v Beltincih pod taktirko Bojana Novaka, ki dekleta vodi že osmo sezono. Pri tem pa mu že štiri sezone pomaga Sebastjan Lenarčič.

Zasedba je ostala skorajda nespremenjena napram lanske sezone. Kluba sicer ni zapustila nobena igralka, je pa ena igralka svojo tekmovalno sezono prekinila za obdobje enega leta. Zaenkrat pa edino okrepitev kluba predstavlja Iva Škraban, ki se je po nekaj mesečni pavzi vrnila na parket. Igralski kader pa bodo poskušali še okrepiti, saj se še dogovarjajo z nekaterimi igralkami. Letos se bo sezona začela 20. septembra, ko bo na sporedu prvi krog 1. DOL.

Ekipa Keme bo letos imela dve članski ekipi, druga ekipa bo nastopala v 3. ligi vzhod. Dekleta so s pripravami na novo sezono začela 18. avgusta, vodi pa jo trener Danilo Varga. Sezona v 3. ligi se bo začela 18. oktobra.

Cilj ekipe v 1. DOL je tekmovanje v modri skupini oziroma borba za prvaka države ter finalni turnir v Pokalu Slovenije. Od ekipe v 3. DOL, ki šele začne tekmovati in ekipo sestavljajo kadetinje, pa pričakujejo, da bodo tekmovale v okviru svojih zmožnosti z namenom pridobiti izkušnje za nadaljevanje tekmovalne kariere in čez čas nadomestitev igralk iz 1. DOL.

Klub posluje pozitivno, kar pomeni, da nima nobenih obveznosti iz pretekle tekmovalne sezone, prav tako pa sproti poravnana tudi obveznosti že za novo tekmovalno sezono 2014/2015. Za novo tekmovalno sezono je podpisanih že nekaj sponzorskih oziroma pokroviteljskih pogodb. Veseli dejstvo, da je klub z družbo KEMA Puconci podaljšal pogodbo o sodelovanju, kljub vsem tekočim težavam v Pomurskem okolju. V klubu se še trudijo dogovoriti in tudi skleniti pogodbe z nekaterimi sponzorji, ki bi finančno podprli dejavnost ženske odbojke v Pomurju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2014 ob 18:16 bozo gost

      Dekleta SUPER ! TAK SAMO NAPREJ!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.