https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

CHILLAN Gornja Radgona

Kdaj: Petek, 24.10.2014 ob 13:00

Kje: Gornja Radgona, Mladinski center Gornja Radgona

CHILLAN je sproščen, zabaven in zanimiv igričarski dogodek, ki bo potekal od 24. do 26. oktobra 2014 v prostorih Mladinskega centra Gornja Radgona.  Od udeležbe lahko igralci pričakujejo obilo igranja in postranskih aktivnosti. Poskrbeli bodo, da bodo igralci tekom dogodka imeli na voljo kaj za pod zob, izvedli bodo tudi pravcat piknik. Prav zaradi prijaznosti za igralca ga priporočajo za posameznike, ki bi jim CHILLAN predstavljal prvi tovrstni dogodek. Več informacij o dogodku je na voljo na spletni strani dogodka: http://chillan.spid.si 

Ažurne novice bodo pa objavljane na spletni strani organizatorja in na njihovih straneh na socialnih medijih:

http://www.spid.si

http://www.facebook.com/spidsi

http://www.twitter.com/spidsi

http://www.youtube.com/spidsi

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.