https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Magi sedmi na EP za veterane

6.9.2014  

V Izmirju v Turčiji je potekalo 19. evropsko prvenstvo v atletiki za veterane, na katerem so nastopili atleti iz vseh evropskih držav, 1418 moških in 609 žensk.

Slovenijo je zastopalo 15 atletov, od tega 11 moških in 4 ženske, med njima tudi Zdravko Mauko - Magi z Melov, profesor športa na OŠ Radenci, član ŠD Radenci, ki je tekmoval v teku na 400 metrov z ovirami. Med trinajstimi nastopajočimi atleti se je iz polfinala uvrstil v finale in nato na 7. mesto.

Zmagal je Nemec Heiner Lueers, Magi pa je prehitel drugega predstavnika Nemčije, ki je bil osmi. Tekmovanje je potekalo na velikem stadionu Ataturk, ki sprejme 70.000 gledalcev, na njem pa igra v drugi turški nogometni ligi ekipa Göztepe.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.