https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Moravske Toplice: Ukraden Renault Megan, reg. Štev. GO DK-197

06.09.2014 ob 7:33  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo in eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, poleg tega je bilo obravnavanih še osem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, dve povoženji divjadi, prijeta pa je bila oseba za katero je bila razpisana tiralica.  

V naselju Vanča vas je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zadel peško, kar je imelo za posledico, da je peška  utrpela LTP.

S področja kriminalitete je bila v Moravskih Toplicah obravnavana tatvina osebnega avtomobila in sicer je neznani storilec  z enega izmed parkirnih prostorov odtujil osebni avtomobil znamke Renault Megan, reg. Štev. GO DK-197. V eni izmed trgovin v Murski Soboti je bila obravnavana tatvina jakne, v Gornji Radgoni je bilo obravnavano kaznivo dejanje povzročitve lahke telesne poškodbe, v Moščancih kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, v Spodnjem Kamenščaku vlom v stanovanjsko hišo od koder je neznani storilec odtujil nakit, v Veliki Polani je bila obravnavana tatvina CO2 jeklenke in v Stari gori vlom v stanovanjsko hišo odkoder je neznani storilec odtujil denar. 

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnem prostoru in 2-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi poplavljanja reke Mure je še vedno zaprt mejni prehod Hotiza.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti opravljali na celotnem območju PU.

      

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.