https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Demanti: reklamiranje Štihčeve osebne spletne strani boste plačali občani Murske Sobote

13.09.2014 ob 7:00  

V skladu s 26. členom Zakona o medijih (ZMed-UPB1) objavljamo popravek, poslan s strani Mestne občine Murska Sobota na članek Reklamiranje Štihčeve osebne spletne strani boste plačali občani Murske Sobote. 

"Mestna občina Murska Sobota je z naročilnico naročila oglaševanje kataloga izvedenih projektov v Mestni občini Murska Sobota v zadnjem mandatu, z namenom informiranja občanov, kaj vse je v občini bilo narejenega. Župan je po občinskih predpisih dolžan informirati občane o delu, ki ga na občini opravljajo. Izdelavo kataloga in raznos je župan financiral iz lastnega žepa, prav zaradi tega, da mu ne bodo slabo misleči očitali, da za to porabljamo občinski denar. Zato kategorično zavračamo vaše navedbe, da s tem reklamiramo županove osebne spletne strani. Spletni katalog je bil objavljen tudi na drugih spletnih medijih ter spletni strani Mestne občine Murska Sobota, z namenom, da informacija doseže čim širši krog občanov."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. nulatri
      13.09.2014 ob 19:30 nulatri

      ha ha hitro ste palik zradirali

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. nulatri
      13.09.2014 ob 19:31 nulatri

      Pa kak vas je nej sram brisati komentare keri so nej žaljivi grozilni itd.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.