https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Pijan, brez izpita in z neregistriranim avtomobilom skozi Beltince 104 km/h

Beltinci, 12.09.2014 ob 13:55  

Policisti PP Murska Sobota so v nedeljo pri meritvi hitrosti v naselju Beltinci zaustavili 42-letnega voznika osebnega avtomobila, ker je vozil s hitrostjo 104 km/h, nadaljna kontrola pa je pokazala še celo vrsto kršitev.

Pri kontroli voznika in vozila je bilo ugotovljeno, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja in je v cestnem prometu vozil motorno vozilo, ki ni bilo registrirano, zato mu je bilo zaseženo. Poleg tega je bil pri vozniku opravljen preizkus alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom, ki je pokazal 0,62 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Za vse navedene kršitve je bil zoper kršitelja podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2014 ob 0:39 gostitis gost

      palik ešče nešče iz bratonec :)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.