https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Center za starejše Murska Sobota pripravil piknik in dan odprtih vrat

Murska Sobota, 15.09.2014 ob 7:30  

Center za starejše Murska Sobota, ki je enota Doma starejših Rakičan, je v soboto pripravil dan odprtih vrat in piknik za oskrbovalce in njihove sorodnike ter prijatelje s  krajšim kulturnim programom.


Center za starejše Murska Sobota je v soboto organiziral tradicionalni dan odprtih vrat in domski piknik za stanovalce, njihove sorodnike, prijatelje znance in predstavnike institucij s katerimi sodelujejo. Predstavili so življenje in delo v Centru, za veselo razpoloženje pa so poskrbeli z nastopi stanovalcev in gostov. Zbrane je nagovoril direktor Doma starejših Rakičan Zoran Hoblaj, vodja enote Center za starejše Murska Sobota Marta Ferencek in župan MO Murska Sobota Anton Štihec. V kulturnem programu je nastopila domska pevska skupina Škrjanček, folklorna skupina KUD Beltinci, Vedran Franc Husar in s plesom Selanske frajle.

Center za starejše Murska Sobota je začel delovati v okviru Doma starejših Rakičan že leta 2010. V sodobni zgradbi na izjemni lokaciji in blizu centra mesta nudi odprtost in povezanost z okoljem. Poleg celodnevnega institucionalnega varstva ponujajo tudi skupnostno obliko varstva starejših oseb, v okviru dnevnega varstva. V enoti je na voljo 66 postelj v skupno 45 sobah. Izvajajo pa tudi pomoč na domu.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija