https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Kickbokserka Aleša Bagari postala svetovna podprvakinja

15.9.2014  

V Italjanskem mestu Rimini je potekalo svetovno prvenstvo v kickboxingu za kadete in mladince. V sklopu slovenske reprezentance se je na prvenstvo odpravila tudi članica Kickboxing kluba Murska Sobota Aleša Bagari, katera je tekmovala v disciplini kick light in osvojila odlično drugo mesto.

Iz kluba so sporočili, da je Aleša treninge večinoma opravila v klubu, pod vodstvom klubskih trenerjev, hkrati pa je opravila priprave v Termah Olimije, katere je organizirala Kickboxing zveza Slovenije.

Aleša je med 2075 tekmovalci  iz 63 držav v mladinski konkurenci,  v kategoriji do 70 kg,  je v kick lightu po zmagi v polfinalu proti Poljakinji nato žal v finalu izgubila z izkušenejšo Italijansko tekmovalko in osvojila naslov svetovne podprvakinje.

Klub, družina in prijatelji so Alešo sprejeli, kot se za šampionko spodobi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.09.2014 ob 17:06 Gost gost

      Fenomenalen dosežek. Iskrene čestitike Aleša. Samo tak naprej:)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.09.2014 ob 18:23 gost gost

      dokaz da kbk murska sobota dela dobro in da ima kaovostno usposobljene trenerje ki znajo znanje prenašati na maljše še enkrat čestitke samo tako naprej

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.09.2014 ob 10:32 aa gost

      Čestitke, le tako naprej!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.