https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Ljutomeru ukradli moped, bakrene cevi in poškodovali osebni avtomobil

16.09.2014 ob 6:42  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, osem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V vseh treh obravnavanih prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda.

Na področju kriminalitete obravnavane tri tatvine, dve ponarejanji denarja, dve goljufiji in poškodovanje tuje stvari. V Murski Soboti odkrita dva bankovca za 20 EVR  za katera se sumi, da sta ponarejena. V Ljutomeru obravnavana tatvina mopeda, tatvina bakrenih odtočnih cevi in poškodovanje osebnega avtomobila. Na Cankovi je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner in odtujeno nekaj orodja, v Grabonošu pa je neznani voznik natočil gorivo in odpeljal ne da bi poravnal račun. Obravnavani sta bili še goljufiji in sicer pri nakupu gradbenega materiala in pri posojanju denarja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelja sta se po intervenciji policistov pomirila.

 Nekatere ceste v Pomurju so poplavljene in zaradi tega zaprte za ves promet. Vse udeležence v prometu opozarjamo, da upoštevajo postavljeno  cestno prometno signalizacijo.

 Meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.