https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Mark Tivadar pripravlja nov videospot

17.09.2014 ob 14:00  

Mark Tivadar iz  Bakovcev  se z glasbo ukvarja že kar nekaj časa. Lani je izdal svoj prvi CD z naslovom Disco in harmonika, letos pa ga je izdal tudi v nemškem jeziku.

 

»V nemškem jeziku sem posnel zato, ker se želim uveljaviti tudi v tujini. Nastopal sem že tudi v Avstriji in v Nemčiji. Delam pa še kar naprej. Imam tri video­spote. Posnel sem že novo poskočno pesem z naslovom Danes se bom veselil,« nam je zaupal mladi glasbenik. Za to pesem pa pripravlja tudi videospot, ki se je v minulih dneh snemal na ekonomski šoli in v Spartacusu v Murski Soboti. Vse njegove skladbe kakor tudi video­spote si lahko ogledate na spletnem kanalu Youtube ali na njegovi spletni strani www.mark­tivadar.si. Nastopa tudi na različnih prireditvah, kakor tudi zabavah, kjer igra sam ali pa v duetu z očetom.

Nastopajoči ter sodelujoči pri projektu snemanja videospota so med drugim tudi Plesna Dimenzija, Akrobatska skupina Leteči orli, Društvo prekmurskih mažoretk Bakovci, Teja Recek, Nicol Petovar, Urška Flisar, Beno Bencak, Domen Merčnik, David Vunderl, Gašper Marič, Mitja Rufus, Denis Horvat, Mojca Pozvek, Timotej Šeruga, Matic Omulec in Teja Kodela.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.