https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Čarobnost

Kdaj: Sreda, 22.10.2014 ob 17:00

Kje: Murska Sobota, v prostorih HSD

Zbiramo prijave za delavnico Čarobnost. Na delavnici boste preko zanimivih vaj in iger v vaše življenje vnesli hvaležnost in čarobnost, ter izboljšali vsa področja vašega življenja. Uvodna delavnica bo potekala v sredo, 15. oktobra 2014 ob 17.00 uri v prostorih Hiše. Drugi dve srečanji bosta potekali 22. in 29.10.2014 ob 17.00 uri. Delavnica traja dobro uro! Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava na tel. 02 53 00 700 ali 031 748 412. Dodatne informacije prejmete ob prijavi. Skozi delavnice vas bo vodila Barbara Muhič. Še vedno zbiramo rabljen jeans. Prosimo vas, če imate doma odvečne kavbojke, kakršenkoli jeans, bombažno blago, ki ga več ne rabite, da ga prinesete v Hišo. Zaradi ureditve bivanja potrebuje dijak okvir za posteljo (z vzmetnico, ali brez). Veseli bomo pomoči. Za vse nadaljnje informacije pokličite vsak delovnik na Hišo med 8.00 in 20.00 uro.  HvalaJ Utrinke z delavnic, spremembe in dopolnitve programa pa lahko spremljate na naši FB strani  Hiša Sadeži družbe Murska Sobota

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.