https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Triglavov tek pridobil humanitarni priokus

Predanovci, 21.9.2014  

V Športnem klubu Triglav Predanovci so se člani odločili, da svoje prostovoljstvo skozi delovanje kluba preusmerijo tudi v humanitarne namene in tako so se odločili, da bo prireditev Triglavov tek postala humanitarna zgodba.


Vsako leto bodo skupaj z vsemi udeleženci, obiskovalci in donatorji pomagali sorodnim društvom ali njihovim članom,  ki si v teh težkih časih težko pridobijo sredstva in jim bodo na ta način poskusili dodatno oplemenititi njihove želje in izpolnjevanje njihovega društvenega programa ali življenjskih ciljev. Prav zaradi tega so tudi včeraj vsa sredstva od prijavnine namenili v humanitarne namene in tako je vsak sodeloval na svoj način v tej humanitarni zgodbi.

V letu 2014 so se odločili pomagati družini Darka Rogača iz Predanovcev, ki si v Predanovcih ustvarja nov dom in v teh težkih časih, ko je zaposlen samo oče Darko si družina z dvema otrokoma želi vselitev v novi dom pred zimo, in da jim bo to uspelo, želijo priskočiti na pomoč tudi iz športnega kluba Triglav Predanovci v katerega je včlanjen tudi oče Darko in je bil nekoč igralec hokeja na travi. Svečana predaja zbranih sredstev je bila pred razglasitvijo rezultatov in podelitvijo za 12. Triglavov tek.

Na podelitvi pa so na najvišjo stopničko stopili Jaša Nusdorfer in Neli Režonja v kategoriji baby, Gaj Kos in Lara Marzidovše v kategoriji A, Enej Kuzma in Pia Kološa v kategoriji B, Rok Škrilec in Sanja Marzidovše v kategoriji C, Dominik Šlemer v kategoriji D, Sanela Sukič v kategoriji E ter Dejan Preindl in Katja Baša v članski kategoriji. Podrobnejše rezultate in trenutno stanje v pokalu si lahko pogledate v spodnjih priponkah.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    21.09.2014 ob 14:07 M gost

    Ne razumem kakšen je pomen teh tekmovanj in pomurskega pokala, če na nobenem organiziranem teku nimajo pravilno izmerjene proge. Odstopanja so tudi do 1km! Gre za zavajanje javnosti in sramoto za šport.

    8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    21.09.2014 ob 19:57 jože gost

    .... seveda je to brezpomensko, saj tu ni nobenega okoriščanja, dopinga, športnih stav,... Gre za eno najpristnejših športnih rekreativnih prireditev, ki še niso zrasle v komercialo in združujejo res ljubitelje teka. Bistvo teka itak ni število pretečenih kilometrov, kaj šele čas in seveda tako plitvih komentarjev ( večkratni udeleženec - tudi poznavalec največjih tekaških prireditev doma in po svetu) :-)

    0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    21.09.2014 ob 21:00 Tekač gost

    Aha... Zakoj pa te sponzore na majicah, pokale, nagrade??? Če gre za pomurski pokal, torej za uradno športno prireditev, potem morajo veljati tudi neka pravila.

    5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    22.09.2014 ob 9:14 bv gost

    Eni mislijo ka so dobri. Nega konkurence te pa se tu s temi tekami v mečejo...

    0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.