https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Zelena luč Haklu in Todoroviču za nakup Večera

Ljubljana, 24.09.2014 ob 12:15  

Agencija za varstvo konkurence (AVK) je družbi Dober Večer izdala soglasje k nakupu časnika Večer, kar pomeni, da ni več ovir, da se posel spelje.

Družba Dober večer, ki sta jo februarja letos ustanovila Uroš Hakl iz Murske Sobote in Sašo Todorović, nekdanji direktor družbe T-2, je prejela soglasje od Agencije za varstvo konkurence za nakup 79,24-odstotnega deleža mariborskega časopisnega podjetja Večer.

Hakl in Todorović sicer do uradnega zaključka posla, ki naj bi se zgodil v najkrajšem možnem času, ne želita  komentirati, prav tako doslej nista pojasnila, na kakšen način bosta financirala posel. Za Večer sta pojasnila le, da sta nekaj - ne malo - v posel vložila sama, nekaj pa sta si sposodila.

FOTO: Delo.si

Je pa Dnevnik nedavno poročal, da naj bi Dober večer dobro polovico denarja dobil od družinskega podjetja Hakl&Hakl, nekaj pa naj bi mu posodilo računalniško podjetje Pronet. Te trditve je Hakl takrat zanikal, a so jih pozneje v omenjenem podjetju potrdili.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2014 ob 12:59 Picajzl gost

      Čestitke domačemu človeku. Upam le, da ni to zgodba tajkunskih povezav kot http://www.delo.si/zgodbe/ozadja/po-sledeh-nakupa-vecera.html

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.09.2014 ob 15:06 4lan gost

      Upam da ne gre spet za zgodbo Čeha in Raščana, kjer je čeh igral vlogo lažnivega kljukca in pral ukraden denar poštenih državlanov. Dokaz - ugotovitve KPK. https://www.kpk-rs.si/sl/nadzor-in-preiskave/odlocitve-in-mnenja-komisije/zakljucne-ugotovitve/08/2012/ugotovitve-o-konkretnem-primeru-v-zadevi-nakupa-delnic-vecer-dd-in-odgovora-obravnavanih-oseb

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.09.2014 ob 15:10 bulmastif gost

      Najboljši prijatelj Štihca Denis Čeh je očitno tudi poznal igrice z bulmastifi. Pa tudi sam Štihec, čeprav se tega javno brani. Če boste prebrali kako so vsi vpleteni lagali je jasno, da je tudi Štihec lagal, saj se v taki druščini ne spodobi da bi edini govoril resnico :-) http://www.zurnal24.si/za-kupcem-ne-stoji-nihce-clanek-86335

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.09.2014 ob 16:09 gost

      Marjan malo pretiravleš :D

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.09.2014 ob 16:19 ali je res gost

      Me zanima od kec ta novica,saj nikjer drugje nisem zasledil,da je to res ???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.09.2014 ob 17:40 haklin gost

      Vejpa Haklnov pojeb ma pejnez - oča bogat, stric ešče bole ... ale un je luzer :(

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.09.2014 ob 20:13 gost gost

      Volite nas. Mi se imamo radi med seboj. http://img15.hostingpics.net/pics/741213soboskakadrovskakoalicija.jpg

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.09.2014 ob 10:01 smrkci gost

      Naša država je tako zavožena da bi še prodala svojo mater če bi jo imela.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. volilec
      25.09.2014 ob 10:10 volilec

      rejsan od kec van ta novica ? nikjer nejsan zasledil ka bi o tem kaj pisali razen na tem portalu ?? Nimate tem kako bi štiheca žalili ? pa pišete kar tako na pamet ???

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.09.2014 ob 6:01 sd gost

      Ker ste zaklenoli temo veber in jevšek bom kar tu gor prilepil kaj si nekdo misli o njegovem obisku in se popolnoma strinjam z tem komentarjem. Zadeva nüca malo daljše zapis, ker je dogodek huda in velka žalitev za prekmurskoga človeka, šteri vdano plačüvle davke v LJ, gda pa sam nüca pomoč ob poplave, pa na konce dobi kurac (sorry, moram povedati sočno ker san pissed off). Niti en levi birokrat iz LJ se neje prikazo na omenjenem dogodke!!!! Ali pazi detalj, zadeva je večslojna. Trbej gledati širše. Minister Veber za župane neje meu časa, je pa meu čas za strankarskoga kandidata SD za župana že takoj naslednji den. V službenon čase, s službenim avtom in varnostniki. Čista privatizacija ministrske funkcije v strankarske namene, Jevšek de pa okoli floskule talo kak je un za poštenje, transparentnost in te zadeve. Je pa prvi odgovoren za zlorabe ministrov v lokalni kampanji. Še več, na radije je napovedo prihod še ostalih ministrov SD. Halo? Izredno pomemben sestanek z župane ob poplavah, štere so nas prizadele, je nej vreden obiska ministrov, strankarska dejavnost Jevška in SD naslednji dan pa je????? Ge san mislila ka smo v krizi, vlado smo itak čakali 4 mesece in ka majo ministri zdaj ogromno dela, ka nas iz dreka potegnejo. In ka zarejsan delajo? Župane skenslajo, svet regije skenslajo (tretjerazredna tema pač), pridejo pa k Jevške rožice sadit in se slikat. Halo še egnouk????? San kaj spreglednola? G. Jevšek: zakoj se idete strankarsko volilno kampanjo na račun trošenja davkoplačevalskih pejnez? Naj pride Veber k Vam v soboto ali v nedelo, s privat avtom in brez varnostnikov, ka nas to nede nika koštalo. Pa se slikajte z njim spredaj in zadaj, spodaj ali zgoraj, če se ščejte. Telko o vašoj etiki in morali. Spoštovanju pravil. Nemate minimalnoga nivoja standardov potrebnih za župana. Najmanj kar od Vas pričaküvlen je javno opravičilo za omenjeno zlorabo izvršne oblasti za potrebe lokalne strankarske kampanje. Še nejste niti župan pa že okoli razlagate ka te delali kak župan, zlorabljate kampanjo itd. Nej ste pozabili eno malenkost, ka smo med vami in želeno funkcijo volivci, ka pa več nejsmo ovce in smo strašno pozorni na STARE VZORCE POLITIKE, kak ste nam jo ob tun dogodke demonstrejrali? P.S: Pišem Vam v prekmurščini, čiglij ste štajerec. Če ne razmite, ka san napisala, prosite ka Vam što prevede. Recimo Židan. Ups, un je tüj štajerec. Pa dobro, ka ste zdaj štajerci navalili na Soboto?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.