https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Murski Soboti spet zadišalo po bujti repi (2. del)

Murska Sobota, 28.09.2014 ob 7:00  

V kuhanju bujte repe na ulicah Murske Sobote se je včeraj pomerilo 14 ekip.


Po oceni strokovne komisije, ki so jo sestavljali Zdenka Tompa, Branko Časar in Janez Gjergjek, je najboljšo jed pripravila ekipa ORL oddelka (Majda Sapač in Slavica Smodiš), druga najbolje ocenjena prekmurska specialiteta  je bila jed Repine sneje (Jasmina Opec, Boštjan Časar in Jože Činč), tretje mesto pa si je prislužila jed iz kotla Združene levice (Romeo Varga in Rahela Hojnik Kelenc).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. obcan2014
      28.09.2014 ob 9:48 obcan2014

      Včerašnji koncert Murska percussion ensemble pa je minil brez županskih kandidatov, pa čeprav je izkupiček od prodanih vstopnic šel za prizadete v poplavah. Verjetno je bilo pretemno v dvorani Gledališča Park in se kandidati za župana nebi dobro videli na slikah in se jim je pojavljanje tam zdelo brezvezno. Še nekaj o Murska percussion ensemble: https://www.youtube.com/watch?v=gN5aDMqbeHo Pa poglejte kdo je komentiral prispevek.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.