https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Pomurke zmagale z rekordnih 38:0, Conjarova dosegla ducat zadetkov

Beltinci, 1.10.2014  

V nedeljo je bila v Beltincih tekma 5. kroga SŽNL med ŽNK Teleing Pomurjem in Ajdovščino, okoli 70 ljudi pa je spremljalo igro mačke z mišjo. Pomurke so Primorkam za popotnico domov nasule kar 38 zadetkov!

Nogometašice Pomurja, ki jih točno čez teden dni čaka krstni nastop v ligi prvakinj, tudi tekme v domačem prvenstvu, čeprav so brez prave konkurence, jemljejo zelo resno. V nedeljo so se nesle nad novinkami v prvi SŽNL, ekipo NŠ Ajdovščina.

Prikazale so odlično, predvsem pa zelo učinkovito igro. Gostjam, ki se jim pozna neizkušenost, enostavno niso dovolile igrati. Agresivno so napadale že zadnjo gostujočo linijo in odvzeto žogo takoj poslale v konico našega napada ter rutinirano zabijale. Tako so dosegle zgodovinsko rekordno zmago, slavile so s kar 38:0!

Največkrat je v polno zadela Monika Conjar, ki je dosegla kar 12 zadetkov, štiri manj je dala Tanja Vrabel, šestkrat pa je bila uspešna Mateja Zver. Staša Špur je prispevala štiri zadetke, Tjaša Tibaut tri, Monika Rogan dva ter Špela Rozmarič in Kaja Horvat po enega, enkrat pa so si Ajdovke zabile zadetek tudi same.

Monika Conjar

ŽNK Teleing Pomurje: Nemet, Prša, Stipančević, Rozmarič, Rogan, Špur, Kolbl, Zver, Tibaut, Vrabel in Conjar. V drugem polčasu so priložnost dobile tudi Bojčić, Grabar, Marič, Gaber in Horvat.

Po petih odigranih krogih, v katerem so Pomurke bile enkrat proste, so nogometašice iz Beltinec prevzele vodstvo na lestvico s štirimi zmagami, a boljšo gol razliko od Radomelj.

Če so slednje in Pomurke na štirih tekmah dobile isto po dva zadetka, pa je razlika v danih zadetkih neverjetna. Pomurke so dosegle že kar 81 zadetkov ali v povprečju več kot dvajset na tekmo, Radomlje pa "skromnih" petnajst ali povprečno nekaj manj kot štiri zadetke na tekmo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.10.2014 ob 6:30 gost

      Aučč

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.10.2014 ob 8:12 gost

      VERJETNO VAS JE ROB GLEDO KAKO IGRATE

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.10.2014 ob 9:58 xyz gost

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.10.2014 ob 10:02 izživljanje nad slabšo ekipo. gost

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.10.2014 ob 11:19 gost

        ti že veš, držimo se načela, spoštuj vsakega nasprotnika, anaj ko pridemo do gola, udarimo mmo ali kaj, a to pol ne bi bilo poniževanje. Tudi me smo šle skozi vse to, vendar z delom smo dosegli nek nivo, ki pa ne pomeni, da bo zadosti, recimo že v sredo proti ekipi Torresa.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.10.2014 ob 17:31 gost

      In ve bi rekle da je bila zanimiva tekma !!!!!!!!!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.10.2014 ob 20:44 gost

        ne, mi bi rekli, da si želimo močnih tekem tudi v prvenstvu, vendar v tem trenutku to ni odvisno od našega kluba, nihče pa si ne želi niti igrati niti gledati takih tekem.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.