https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Demanti: Od prestavljanja mikrofona do popisovanja bara Gol – tudi to je bil župan Štihec

04.10.2014 ob 7:00  

V skladu s 26. členom Zakona o medijih (ZMed-UPB1) objavljamo demanti, poslan s strani Mestne občine Murska Sobota na članek »Od prestavljanja mikrofona do popisovanja bara Gol – tudi to je bil župan Štihec«.


Besedilo demantija na omenjeni članek, posredovano s strani MOMS:

Muza

Izvedba projekta Muza Erato je s sprejemom rebalansa proračuna sprejel mestni svet Mestne občine Murska Sobota, potem, ko je avtorica podrobno predstavila projekt na mestnem svetu. Muza Erato je posvečena ljubezenski in erotični poeziji, o umetniški vrednosti naj sodijo strokovnjaki. Neresnične so navedbe o višini projekta postavitve muz (več kot 800.000 EUR), saj je postavljena zgolj ena.

Marija Pandrc

Gospa Marija Pandrc je bila občanka Mestne občine Murska Sobota. Vse kar v priporočilu piše tudi drži. Župan ne odreče pomoči nobenemu občanu, ki pride na občino.

GOL

Župan Štihec si je osebno ogledal praktično vse nepremičnine v lasti Mestne občine Murska Sobota in pri nobeni ni bil deležen tolikšne medijske pozornosti, ki jo je sproduciral omenjeni občinski svetnik, ki je tako doživel svojih pet minut medijske slave. Vsa navajanja o tem dogodku so neresnice.

Katalog realiziranih projektov

Občanke in občani si zaslužijo, da so celovito obveščeni o projektih občine v mandatu, ki se končuje.

»Afera mikrofon«

Ni šlo za nobene grožnje, ampak odločnost in vztrajnost predsedujočega seji, da se vsi, ki so prisotni na seji morajo držati pravil in da ne motijo predsedujočega pri vodenju seje. Iz tega dogodka se dela medijska gonja z namenom blatenja župana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija