https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Moščancih tekli po poti sprostitve in užitka

Moščanci, 06.10.2014 ob 12:00  

Razvojni zavod Občine Puconci, Športno društvo Moščanci in Krajinski park Goričko so organizirali že 11. Tek po poti sprostitve in užitka za pokal Občine Puconci. Start in cilj krosa je bil pri Španovi domačiji v Moščancih.

 

Tek je bil rekreativnega značaja in odprtega tipa. Tekmovali so v različnih kategorijah. V kategoriji Baby tek so tekmovali otroci rojeni od leta 2009 naprej in pogumno premagali progo, dolgo 200 metrov. Tekmovalci kategorije A (2007-2008), B (2005-2006) in C (2003-2004) so tekmovali na 500 metrov dolgi progi, malce starejši v kategoriji D (2001-2002) in E (1999-2000) pa na 1200 metrov dolgi progi. Starejši v kategoriji člani in članice pa so pretekli 7 kilometrov dolgo progo, ki je potekala po vaseh Moščanci in Dolina. Rekreativci pa so uživali na tri kilometre dolgi poti.

V posameznih kategorijah so slavili Saša Mlekuž, Lara Marzidovšek, Tristan Ketiš, Pia Kološa, Maj Janža, Sanja Marzidovšek, Marko Miličevič, Zala Janža, Horvat Iztok ter Matej Fujs pri članih in Vlasta Lunežnik pri članicah.

Prvi trije v vsaki kategoriji so prejeli medalje in priznanja, absolutna zmagovalca v ženski in moški kategoriji pa tudi pokal. Prav tako sta prejela pokal tudi absolutna zmagovalca med deklicami in dečki, in sicer pokal Javnega zavoda Krajinski park Goričko. Priznanje sta prejela tudi najmlajši in najstarejši udeleženec, vsi udeleženci pa so prejeli malico in pijačo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.