https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Šalovcih preživeli lep dan ob zeljnih specialitetah

Šalovci, 13.10.2014 ob 10:00  

Včeraj je Turistično društvo Dišeči volčin skupaj s krajani Šalovcev in Občino Šalovci pripravilo že tradicionalno dvanajsto prireditev Kapüstni den.


V Šalovcih se je tako zopet zbralo veliko ljudi, ki so uživali ob raznoraznih dobrotah iz zelja, ki so jih pripravile kuharske ekipe iz vseh šestih vasi Občine Šalovci ter članice Veselih vider iz Peskovcev in Eko-socialne kmetije Korenika.

Letos je potekalo tekmovanje v kuhanju fižolovega zelja. Najboljše fižolovo zelje so skuhali domačini, drugo mesto so osvojili Budinci, tretje pa Markovci. Nagrado za najlepšo maskoto pa so si prislužili člani Eko-socialne kmetije Korenika.

Prireditev so popestrili člani Prekmurske godbe Bakovci z mažoretkami, folklorna skupina iz Kulturno umetniškega društva Šalovci, Zgrablenci na kvadrat iz Kulturno umetniškega društva Budinci in citrarji iz Domanjševcev.

Med samo prireditvijo pa so na stojnicah ponujali svoje izdelke in pridelke domači obrtniki in pridelovalci.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2014 ob 10:47 TINČ gost

      Vse preveč dobrot , tako , da se lahko človeku samo sline cedijo! Pa tole za to , ker so nekatere jedi kar izginile iz dan današnjega jedilnika modernih mamic , ki se takih specialitet sploh ne upajo poskusit skuhat !? Taki dobri dogotki , naj vas povezujejo še naprej !

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.10.2014 ob 15:04 gajdaš gost

      TINČ -------- Tij sploj prešteš na pijsano prle kak pritijsneš enter ?Še nikoli nigdar si nej napijsal nekaj pametnoga .Ka pa tij znaš od jestija ka se je ngdaj jelo ? Malo se pomeri ali pa idi pa tij küjaj jedij kere so po tvojem mišlenji izginile .Boug dragi ka eni vse vküp semelete

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2014 ob 15:25 tinč gost

      GAJDAŠ , tij si veliki siromak ! Pa tou v glavi !

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.10.2014 ob 17:04 cembrek gost

      tinč//// vijdin ka vse povsedi maš jezik poulek .Če bi znal kda kaj pametnoga napijsati ajdi naj bou .Rad bi vido če tij znaš kaj sköjati boukše kak " moderne mamice " ?

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.10.2014 ob 10:10 tinč gost

      CEMBREK , JE PUKOJNI , ZATOU GA PUSTI PRI MIRU IN SE NE PEDERIŠI POD NJEGOVIN IMENOM ! KA SE PA TIJČE KUHANJA STAREJŠIH JEDIJ , SAM PA ZA TEBI DR. NA VSEH PODROČJIH , KAR IMAM TUDI DOKAZANO !

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.10.2014 ob 10:21 gajdaš gost

      tinč @@ pa ka se hapiš pomeri se ka mlatiš slamo v keroj nega več notri zrnja .Pijšeš z tiskanimi črkami za to pa maš dokazano ka si ha,ha hi hi ho hooooooooooo

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.10.2014 ob 18:10 vito gost

      ka pa tij napadaš , toga človeka gajdaš tij si znankar tuj dol spadno z drejve ?

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.10.2014 ob 20:55 sokol gost

      vito ,,,, ka se pa tij škrableš ,če te ne srbij ? seljačino

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.10.2014 ob 22:18 PRIMITIVCI gost

      Malo preštite kakše pišete pod komentarami. IQ mate na nivoji idiotov. Te se pa pitate zakoj nas majo prekmurce za zaostale, pa neven ka vse.. Nej čuda.. Za zamisliti se..

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.