https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Trenerji NK Planika svoje mlade člane popeljali na ogled reprezentančne tekme

14.10.2014 ob 9:30  

Minuli  četrtek  so  si  mladi  nogometaši  s starši, dedki in babicami ter njihovimi  trenerji NK Planika s finančno pomočjo podjetja Planika Turnišče v živo ogledali reprezentančno tekmo med Slovenijo in Švico.

Trenerji  mlajših  selekcij  NK  Planika Turnišče  so svoje mlade člane že drugič popeljali na ogled tekme slovenske nogometne reprezentance. Prvič so se  podali  na navijanje s tremi, proti Švici pa so v Maribor prišli kar s štirimi  avtobusi. Letos so se mladim poleg trenerjev in staršev pridružili dedki  in  babice,  ki  svoje  vnuke pridno vozijo na treninge in tekme, ko starši  ne  utegnejo.  Mlajšim  selekcijam  so  se  pod  geslom "SKUPAJ SMO MOČNEJŠI!" pridružili še člani in mladinci NK Turnišče.

Tudi  tokrat  je  stroške  prevoza  krilo  podjetje  Planike  iz Turnišča. Vstopnice  pa so bile krite iz Mercatorjeve akcije Zmagovati je svetovno, v kateri  so  v  MNZ  Lendava,  s  pomočjo staršev in ostalih članov kluba NK Planika Turnišče dosegli prvo mesto.


Ustrezno  opremljeni z rekviziti so se tako odpravili proti Mariboru in z bujnim navijanjem pripomogli pri osvojitvi zelo pomembnih treh točk.

Več fotografij v spodnji galeriji...

TEKST: Trenerji NK Planika Turnišče       
FOTO: Nino Kleindienst

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2014 ob 18:00 Jutranja kavica gost

      Lejko si drugo klubi zemete NK Turnišče za vzgled. V ton klube delajo dečki s srcem za klub. Bravo, samo tak dale....

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.10.2014 ob 18:36 Bojan gost

      Vsaka čast vsem v klubu, to je, ko se dela s srcem za klub.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.10.2014 ob 21:15 Prlek gost

      Bravo! Tak še dela z mladimi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.